Οι 4 πιο αντιπροσωπευτικές αποχρώσεις κραγιόν της άνοιξης!

Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι που οι γυναίκες λατρεύουν. Τα κραγιόν! Ακόμη κι εκείνες οι γυναίκες που δεν έχουν και πολύ όρεξη να βάφονται με τις ώρες έχουν τα αγαπημένα τους κραγιόν που ζωηρεύουν την εμφάνισή τους όταν το επιθυμούν!

Η άνοιξη μάς επιτρέπει να φορέσουμε πιο ανοιχτά χρώματα. Φέτος δεν θα λείψουν και τα εκκεντρικά trend που κάποιες γυναίκες θα λατρέψουν και κάποιες θα… μισήσουν! Σήμερα διαλέξαμε τις 4 πιο αντιπροσωπευτικές αποχρώσεις κραγιόν που θα φορεθούν φέτος την άνοιξη!

Κόκκινο-πορτοκαλί

Όπως το κόκκινο έτσι και το κοκκινο-πορτοκαλί θέλει μεγάλη προσοχή κατά την εφαρμογή του όσο και κατά την επιλογή του. Είναι όμως η ιδανική απόχρωση αν θέλετε να φορέσετε ένα ζωντανό χρώμα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

 

Ροζ ματ

Έχουμε την αίσθηση ότι αυτή την απόχρωση θα την λατρέψετε. Επειδή είναι ματ είναι διακριτικό ωστόσο έχει αυτή τη νεανική διάθεση που απορρέει από όλες τις ροζ αποχρώσεις.

 

Γυαλιστερό καφέ

Είναι “τόσο όσο”. Ένα διακριτικό κραγιόν που δίνει ένα… σοκολατένιο αποτέλεσμα χωρίς να είναι ο πρωταγωνιστής στο βάψιμό σου. Σίγουρα θα το φορέσεις αρκετές φορές στο γραφείο!

 

Κραγιόν σαν… μάρμαρο

Είναι ξεκάθαρα ένα κραγιόν για τις πιο… εκκεντρικές. Τα κραγιόν που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά με εφέ μάρμαρου θα συζητηθούν. Σίγουρα αν το τολμήσεις θα πρέπει να είσαι προσεκτική ώστε τα βλέμματα να μην γυρνάνε επειδή το αποτέλεσμα θα είναι… αποτυχημένο αλλά εντυπωσιακό!

 

Δεν μένει παρά να επιλέξετε με ποια θα ξεκινήσετε!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ροζ κραγιόν: Ποια απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;

Ποιο είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με το κόκκινο κραγιόν;

Σχετικά άρθρα