Οργάνωσε τα κοσμήματά σου και «στόλισε» ταυτόχρονα τον χώρο σου!

Ξέρω… λατρεύεις τα κοσμήματα και πλέον δεν ξέρεις που θα τα βάλεις. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να ψάχνεις το συγκεκριμένο σκουλαρίκι που ταιριάζει τέλεια με το ντύσιμό σου αλλά… δεν το βρίσκεις γιατί τα κοσμήματά σου είναι διάσπαρτα μέσα στο σπίτι. Ακόμη κι εσύ που τα έχεις στοιβάξει σε ένα μεγάλο πουγκί σταμάτα να τους φέρεσαι έτσι!

Αν τους δώσεις έναν χώρο στο σπίτι σου τότε όχι μόνο θα τα βρίσκεις εύκολα, όχι μόνο δεν θα χαλάνε αλλά θα στολίζουν και το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού! Ο χώρος που τοποθετούμε τα κοσμήματά μας πάντα μάς παροτρύνει να τα χρησιμοποιήσουμε. Γιατί λοιπόν να μην αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου έτσι ώστε να φαίνονται όμορφα στον χώρο;

 

Γίνε εφευρετική!

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα κλασικά κουτάκια που κρύβουν τον μικρό μας «θησαυρό». Αξιοποίησε μικρά μπολ, παλιά μεγάλα κοχύλια, vintage τασάκια ή ότι άλλο βάζει ο νους σου για να δημιουργήσεις την δική σου προσωπική «έκθεση» κοσμημάτων που θα διακοσμεί τον χώρο σου! Μη διστάσεις να βρεις αντικείμενα που μπορείς να κρεμάσεις τα κολιέ σου ή τα μακριά σου σκουλαρίκια ώστε να μην μπλέκονται μεταξύ τους.

 

Οι εικόνες θα σε βοηθήσουν να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου!

 

 Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 δημιουργικοί τρόποι να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας

6 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα μαχαιροπίρουνά σας σε μια μικρή κουζίνα

Σχετικά άρθρα