Τα οικονομικά γυαλιά ηλίου που θα λατρέψεις!

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα λατρεμένο αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο. Ωστόσο, όσο οι μέρες γίνονται πιο ηλιόλουστες νιώθουμε την ανάγκη να τα φοράμε πιο πολύ αλλά και να αποκτήσουμε όσα περισσότερα γίνεται! Φυσικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε καινούργια πριν ψάξουμε τι είναι στη μόδα και τι ταιριάζει σε εμάς.

 

Vintage και ρετρό αισθητική

Τα γυαλιά ηλίου που θα δούμε φέτος έχουν «δανειστεί» την αισθητική του παρελθόντος. Οι γυναίκες έχουν λατρέψει το cat eye «κόψιμο» και γι’ αυτό δεν λέει να βγει εκτός μόδας. Θα συναντήσουμε πολύ την ταρταρούγα αλλά και γυαλιά με χρωματιστούς φακούς.
Προστάτεψε ταυτόχρονα και τα μάτια σου

Μπορεί η άνοιξη και το καλοκαίρι να είναι η εποχή που αγοράζουμε συνήθως γυαλιά ηλίου ωστόσο το σωστό είναι να τα φοράμε όλο τον χρόνο ακόμη και όταν η ακτινοβολία δεν είναι τόσο εμφανής. Η αντηλιά πολλές φορές μπορεί να μην μας ενοχλεί τόσο ωστόσο πρέπει να προστατευόμαστε και από αυτή.

gyalia

Κράτα τον σκελετό, άλλαξε τους φακούς!

Αν έχεις βρει το σχέδιο που σου αρέσει και μάλιστα σε οικονομική τιμή μπορείς να το αγοράσεις με προοπτική να του αλλάξεις τους φακούς! Έτσι και θα φοράς τα γυαλιά ηλίου που έχεις ερωτευτεί και θα προστατεύεις τα μάτια σου!

 

Δες τα 4 γυαλιά ηλίου που θα ανανεώσουν το στιλ σου!

1. Γυαλιά ηλίου cat eye με σχέδιο ταρταρούγα Pull & Bear

2. Μεταλλικά γυαλιά με χρωματιστό φακό Urban Outfitters

3. Γυαλιά με σχέδιο ταρταρούγα και cat eye στιλ Zara

4. Ρετρό γυαλιά ηλίου Mango

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και κοσμήματα κατευθείαν από το… Παρίσι

Τα πιο εντυπωσιακά cat-eye γυαλιά ηλίου της αγοράς

Σχετικά άρθρα