Τα 4 φορέματα που πρέπει να έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της

Τα φορέματα δεν μπορούν να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Τα παρακάτω 4 μάλιστα είναι εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις για να έχεις μία πλήρη γκαρνταρόμπα.

1. Το κρουαζέ

Το κρουαζέ φόρεμα ίσως είναι ένα από τα πιο θηλυκά ρούχα που έχουν δημιουργηθεί αν όχι το πιο θηλυκό. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τις κολακεύει απίστευτα! Από τότε που το εμπνεύστηκε η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg έχει γίνει η λατρεμένη επιλογή μας αφού αναδεικνύει τις… καμπύλες μας!

Κρουαζέ φόρεμα Realisation Par

2. Το φόρεμα με τιράντες

Το φόρεμα με τιράντες ίσως είναι μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές. Δείχνει πάντα τόσο άνετο ενώ ταυτόχρονα δεν χάνει την κομψότητά του. Το έχουμε δει σε πάρα πολλούς συνδυασμούς με t-shirt από μέσα, με μποτάκια ακόμη και με αθλητικά!

Φόρεμα με τιράντες Topshop

3. Το πουκάμισο-φόρεμα

Το πουκάμισο-φόρεμα ίσως είναι το ιδανικό για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Με το που το βλέπεις φορεμένο σου δίνει μία αέρινη αίσθηση. Ταυτόχρονα είναι πολύ σικάτο και άνετο!

Μπροντερί φόρεμα με κουμπιά Evi Grintela

4. Το μάξι φόρεμα

Τα μάξι φορέματα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Κάποιες γυναίκες τα έχουν συνδυάσει με τις πιο επίσημες περιστάσεις ωστόσο υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορούν άνετα να ενταχθούν σε ένα πιο καθημερινό ντύσιμο. Πλέον τα βλέπουμε φορεμένα ακόμη και με αθλητικά!

Πουά μάξι φόρεμα Rixo

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η σχεδιάστρια πίσω από τα ονειρικά φορέματα του Instagram!

6+1 καλοκαιρινά ζευγάρια παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Σχετικά άρθρα