Μαρία Σολωμού: Σκέφτεται να κάνει παιδί με τον Πάνο Μουζουράκη;

Με τον Πάνο Μουζουράκη συμπληρώνουν πλέον περίπου 8 χρόνια μαζί. Μετά από τόσο καιρό είναι εύλογο το ερώτημα αν σκέφτονται να κάνουν κι ένα παιδί μαζί. Όμως η Μαρία Σολωμού και ο τραγουδιστής τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους κι έχουν μια σχέση που πραγματικά θα έπρεπε να γίνει πρότυπο.

Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν παιδί, ούτε σημαίνει κάτι. Είτε κάνουν είτε όχι. Η Μαρία Σολωμού έχει τον γιο της με τον Μάριο Αθανασίου και κάθε φορά που την ρωτάνε εξηγεί ότι δε νιώθει ότι υπάρχει χώρος στη ζωή και την ψυχή της για ένα δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα με αυτά που είπε στη Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Μουζουράκης της έχει κάνει νύξεις στο παρελθόν, αλλά είναι τόσο ξεκάθαροι κι ειλικρινείς μεταξύ τους που κατανοούν τα σχέδια και τα όρια ο ένας του άλλου. Κι είναι κι αυτό ένα δείγμα καλά δομημένης σχέσης ότι παρά την άρνηση της Σολωμού, ο Μουζουράκης δεν σκέφτηκε να ψάξει κάτι άλλο στη ζωή του.

«Μου φτάνει ο Αλέξανδρος»

«Είμαι πολύ καλυμμένη. Δε μου έλειψε ποτέ κάτι. Ποτέ ποτέ. Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις ποτέ στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι. Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά. Είναι απόλυτο το ξέρω.

Το δέχτηκε. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι μεγάλη δέσμευση από τον άλλο, είναι πολύ εγωιστικό από μεριάς μου να το αποκλείω από τον άλλο, αλλά…

Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων – επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια – του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KeOj2X8NAwk

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρία Σολωμού: “Σε ένα μήνα κλείνουμε οκτώ χρόνια με 100.000 κρίσεις”

 

 

Σχετικά άρθρα