Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 15/03

Ο σημερινός ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο είναι μια στιγμή σαφήνειας, έμπνευσης, επικοινωνίας, ειδήσεων και αποδοτικών συναντήσεων! Τα πράγματα έρχονται στο φως και έτσι θα συμβεί για εσάς, στην ερωτική ζωή, την υγεία ή την καριέρα σας. Ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι επίσης σε δράση, φέρνοντας μεγάλες, φιλόδοξες ιδέες αυτές τις ημέρες!

 

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές τα πείσματα στη σχέση είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια, θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις περισσότερο και να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον σύντροφό σου, που το έχει ανάγκη. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, θα έχεις μία ευχάριστη είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σε βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης μαζί του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πλησίασε περισσότερο τον άνθρωπό σου και πες αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και εκείνος. Η ημέρα θα είναι ρομαντική και άκρως ερωτική. Όσο για σένα που ακόμη σε ταλανίζει η μοναξιά, δεν πρέπει να σκέφτεσαι απαισιόδοξα, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βελτιώσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αντιδραστικοί και προσπαθήστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους Διδύμους προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα σας φτιάξουν την ημέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, η στάση του συντρόφου σου σήμερα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Όσο για σένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια είναι μια καλή μέρα για φλερτ… Αξιοποίησε την!

 

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μην τη χάσεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να πρέπει να μιλήσεις για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Πάντως, ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

ΖΥΓΟΣ

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτήν την Παρασκευή όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά μπορείς. Αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου και δεν πρέπει να τα καταλογίζεις στον σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις, μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω! Έχε το νου σου για κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, φίλε Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Αιγόκερε, το κλίμα θα είναι χαλαρό και ήρεμο για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές κουβέντες που να αφορούν το μέλλον της σχέσης σου και θα έχεις την άμεση ανταπόκριση του συντρόφου σου. Εσύ που αυτό το διάστημα είσαι μόνος, μπορείς να περνάς εξίσου όμορφα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά θα είναι τα πράγματα τα οποία θα μπορείς να αλλάξεις στη σχέση σου τη σημερινή ημέρα. Αν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας κρατούσαν πίσω. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, πολύ γρήγορα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη, όσο κι εκείνος έχει ανάγκη εσένα. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου, ούτε τις ανασφάλειές του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/03

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και από ποια έλκεσαι ερωτικά;

Σχετικά άρθρα