Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι Manu Chao και Κλέλια Ρένεση;

Μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η Κλέλια Ρένεση που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά. Παρότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της γνωστής ηθοποιού, δημοσίευμα της εφημερίδας Paris Daily News, τη θέλει να παντρεύτηκε με μυστικό γάμο τον διάσημο τραγουδιστή Manu Chao.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, έχοντας δίπλα του ελάχιστα πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να επιλέγει τις βέρες σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Κλέλια Ρένεση μπορεί να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται κανονικά προκειμένου να ολοκληρώσει τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του σε Ελλάδα και Παρίσι ενώ δεν είναι λίγα τα έντυπα που υποστηρίζουν πως έχει ήδη αρραβωνιαστεί την Ελληνίδα σύντροφό του ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως έχει γίνει και κρυφός γάμος.

Το σενάριο αυτό αναφέρει και δημοσίευμα της Γαλλικής «Τhe sun», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι να ψάχνουν για μονόπετρο.

Πηγή: tanea.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκυος η Κλέλια Ρένεση!

Κλέλια Ρενέση- Μanu Chao: Γάμος και γεννητούρια;

 

Σχετικά άρθρα