Το φιλί στο στόμα του Αλέξη Γεωργούλη στη Βίκυ Σταυροπούλου (βίντεο)

Είναι από τις σειρές που όσες φορές και να τις ξαναδείς, όχι απλά δεν αλλάζει η αίσθηση σου, αλλά δεν θα βρεις και κάποιο ψεγάδι. Κάτι που συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Το “Είσαι Το Ταίρι Μου”…  σημάδεψε την τηλεόραση. Ένας από τους λόγους ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης και η σχέση που είχε με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτό το «Σωτήρη σε πειράξανε», αλλά και το γεγονός ότι μια ευτραφής γυναίκα κατάφερε να κάνει έναν τόσο ωραίο τύπο να την ερωτευτεί, έπαιξαν το ρόλο τους. Φυσικά αυτή η σειρά γέννησε και μια καλή φιλία ανάμεσα στον Αλέξη και τη Βίκυ. Μια φιλία που στην εποχή των social media τους δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του κοινού για το Είσαι Το Ταίρι Μου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου ανεβάζουν κατά καιρούς stories ή φωτογραφίες μαζί. Απευθύνονται μάλιστα ο ένας στον άλλο με τα ονόματα της σειράς. Σε μια πρόσφατη συνεύρεση τους στο κέντρο της Αθήνας, ο Αλέξης ανέβασε στο Instagram βίντεο όπου της δίνει φιλί στο στόμα.

«Μια τρελή σαραντάρα ερωτεύεται έναν ψεύτη», γράφει το caption. Ο ηθοποιός αναφέρεται στις παραστάσεις που πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και κάνει τη σύνδεση με το Είσαι Το Ταίρι Μου. Φυσικά όλο αυτό ξετρέλανε τις φανατικές θαυμάστριες.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Γεωργούλης: «Έφτασα κοντά στον θάνατο» (βίντεο)

Η Βίκη Σταυροπούλου άνοιξε λογαριασμό στο Instagram κι έφτασε τους 25.000 ακόλουθους σε 1 μέρα!

 

Σχετικά άρθρα