Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 18/03

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί δράματα και αναταραχές σήμερα. Περάσατε καλά το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν τώρα, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τους πλανήτες του έρωτα, σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Έχουμε τρία από τα συνολικά τέσσερα σταθερά ζώδια σε αυτές τις όψεις, που προκαλούν κάποιες δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων. Οι σχέσεις είναι σε ένταση, και πρέπει να βρείτε κάποιες εναλλακτικές λύσεις (πχ κρατήστε μετριοπαθή στάση, θυμηθείτε και το γνωστό γιαπωνέζικο ρητό “μη βλέπεις, μην ακούς, μη μιλάς”), αν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας έξω από αυτό το πλαίσιο.

 

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε ενθουσιάσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

AdTech Ad

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, για όσα σε απασχολούν ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στη σχέση σου, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μία εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

 

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια ‘‘τάξη’’ και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δείξεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ φίλε Σκορπιέ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ημέρα αγάπης ξημερώνει για εσένα και αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα, πάνω από όλα στον σύντροφο και την οικογένειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στην ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε τέλεια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά σου, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στον σύντροφό σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Δευτέρα στο πλευρό του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου στραφείτε στην οικογένεια και τους φίλους σας και πάψτε να γκρινιάζετε για την μοναξιά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

 

ΙΧΘΥΣ

Στα αισθηματικά σου, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/03

Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων για μία επιτυχημένη σχέση;

 

Σχετικά άρθρα