Επιστρέφει στο Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Τι άλλο θα κάνουν για τα πεσμένα νούμερα;

Όσο κι αν το παλέψουν στην παραγωγή του Survivor, τα νούμερα δεν ανεβαίνουν όσο θα έπρεπε. Η Δαλάκα και ο Ογκουνσότο κατάφεραν να φέρουν μια μικρή άνοδο, αλλά το 20% προφανώς και δεν αρκεί. Γι΄αυτό χρειάζεται κάτι πιο…στομφώδες. Κάτι πιο δυναμικό. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ίσως ένα πρόσωπο που θα έκανε μπαμ.

Φυσικά φέτος η Ευρυδίκη βρίσκεται στο team της Ναταλίας Γερμανού στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Έχει συμβόλαιο με την παραγωγή και προφανώς δεν θα ήταν εύκολο να φύγει. Αλλά ακόμα κι αν το έκανε, θα έπρεπε ο Ατσούν να της τάξει ποσό εξαψήφιο και χωρίς τον άσο μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram ξεσήκωσε φήμες. «Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως βλέπω τα πράγματα από εκεί που στέκομαι… κάπως έτσι είναι my point of view! ? #GreekPlayers #mypointofview#pov #survivorgr» έγραψε σε μια ανάρτηση που απεικονίζει τους Έλληνες παίχτες. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει.

Δείτε την ανάρτηση του Τανιμανίδη και το σχόλιο της Βαλαβάνη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν αναρωτηθηκατε ποτε πως βλεπω τα πραγματα απο εκει που στεκομαι… καπως ετσι ειναι my point of view! ???? #GreekPlayers #mypointofview #pov #survivorgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

«Εεε, είσαι φοβερός ρε παιδί μου» του έγραψε. Η απάντηση του Σάκη ήταν γεμάτη υπονοούμενα. «Κι εσύ φοβερή είσαι… αλλά καλού κακού ξεκίνα λίγη προπόνηση στους στόχους γιατί κοντεύει». Αν δεν υπήρχε η λέξη «κοντεύει», θα λέγαμε με σιγουριά ότι αναφέρεται στο Survivor All Stars που μπορεί να γίνει του χρόνου.

Αυτή η λέξη κινεί υποψίες για πιθανή παρουσία της στο Survivor, έστω και για ένα επεισόδιο, ως συμβουλάτορας στους παίχτες. Υπάρχει πάντοτε και το σενάριο να το έγραψε επί τούτου ο Τανιμανίδης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόσο πιθανό είναι να «κοπεί» το Survivor λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

Ποια παίκτρια επιστρέφει στο Survivor 2019;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Έτοιμοι για γάμο;

 

 

Σχετικά άρθρα