Και η Κάιλι Τζένερ στο κλαμπ των… απατημένων Καρντάσιαν!

Μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όλη την ώρα λόγω του ριάλιτι “Keeping up with the Kardashians”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα νέα τους είναι πάντα ευχάριστα! Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει πέσει… επιδημία απιστιών στην οικογένεια των Καρντάσιαν. Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κάιλι Τζένερ ήταν μέχρι τώρα οι μόνες που δεν είχαν μπει στο κλαμπ των… απατημένων Καρντάσιαν…

Πριν από αρκετά χρόνια ήταν η Κόρτνι Καρντάσιαν που είδε τον Σκοτ Ντίσικ να την απατά. Μετά ήταν η Κλόε Καρντάσιαν που το βίωσε με τον Λαμάρ Όντομ. Στα τέλη Φεβρουαρίου ήταν και πάλι η Κλόε που είδε τον Τριστάν Τόμπσον να κάνει την απιστία. Και τώρα μπαίνει στη λέσχη η Κάιλι Τζένερ.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ είναι οι μόνες που την έχουν γλυτώσει, αλλά την έχουν πατήσει τόσες φορές οι άλλες τρεις και η μαμά Κρις Τζένερ, που έχουν κάνει απόθεμα για όλες.

Δυσκολίες στη σχέση τους μετά την απιστία του Τράβις Σκοτ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Τώρα στα της Κάιλι, ήταν πριν ένα μήνα που ανακάλυψε απιστία από τη μεριά του Τράβις Σκοτ. Παρά το ότι ο εκπρόσωπος του αρνήθηκε τα πάντα στον Τύπο, φαίνεται πως η απιστία έγινε και το ζευγάρι που έχουν μαζί και ένα παιδί, αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σχέση του.

Η Κάιλι Τζένερ δεν αισθάνεται πια όπως παλιά, νιώθει προδομένη και προς το παρόν έχει βάλει την καριέρα της σε πρώτο πλάνο. Ο Τράβις Σκοτ ήθελε να αναβάλει κάποιες συναυλίες του για να περάσουν χρόνο μαζί και να τα βρουν. Όμως η Κάιλι του πρότεινε να συνεχίσουν κανονικά τις δουλειές τους και θα έχουν την ευκαιρία τους σε λίγο καιρό που θα σταματήσει ο Σκοτ για ένα μήνα την περιοδεία.
Το γεγονός ότι η Κάιλι θέλει να επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στη δουλειά της, σημαίνει πολλά. Σύμφωνα με το TMZ δείχνει ότι τριγυρίζει έντονα στο μυαλό της το σενάριο του χωρισμού. Εξάλλου, γι΄αυτό εξοργίστηκε με την πρώην φίλη της Τζόρντιν Γουντς όταν έμαθε ότι ήταν τρίτο πρόσωπο στη σχέση της αδερφής της Κλόε και του Τριστάν Τόμπσον.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Kylie Jenner: Η «ασχημούλα» αδελφή της Kim που έγινε «κύκνος» και η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της ιστορίας

Η δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ έκανε δώρο στην 13 μηνών κόρη της μια Lamborghini!

Πώς αντέδρασε η Κάιλι Τζένερ στην προδοσία της κολλητής της, Jordyn Woods;

 

Σχετικά άρθρα