Πτώση ασανσέρ στο Ιπποκράτειο: «Από θαύμα δεν σκοτώθηκα», λέει ο γιατρός

Ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής τραυματίστηκε σε ατύχημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας όταν έπεσε το ασανσέρ στο οποίο ήταν, από τον 4ο όροφο στο ισόγειο.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ωστόσο, ήρθε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.

Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά, αφού την ώρα που πήγαινε να βγει από το ασανσέρ, έπεσε η καμπίνα και του καταπλάκωσε το πόδι. Υπέστη κατάγματα και του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως λέει ο ίδιος στον ΑΝΤ1: “Πήγα να βγω από το ασανσέρ, είχα προφτάσει να βγάλω το δεξί μου πόδι έξω, το κορμό και το κεφάλι, με ανοιχτή την πόρτα έπεσε ο θαλαμίσκος κάτω και μου παρέσυρε το αριστερό πόδι, το οποίο εγκλωβίστηκε. Θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα. Ήταν θαύμα. Πώς δεν σκοτώθηκα, πώς δεν μου έκοψε το πόδι η καμπίνα. Δεν μπορεί με την οικονομική κρίση να σκοτώνονται άνθρωποι, τουλάχιστον αυτό το ασανσέρ πρέπει να αντικατασταθεί”, είπε ο διευθυντής της ουρολογικής.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Την ίδια ώρα ο ΙΣΑ ζητά την αύξηση της χρηματοδότησης των δημόσιων νοσοκομείων, την στελέχωσή τους με προσωπικό και τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογικής και κτιριακής υποδομής τους προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των ασθενών.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατρός τραυματίστηκε από πτώση ασανσέρ στο Ιπποκράτειο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X