Στοματικό σεξ: Τελικά, αρέσει ή όχι στις γυναίκες;

Μια από τις πιο διαδεδομένες σεξουαλικές πρακτικές στην ερωτική καθημερινότητά μας είναι το στοματικό σεξ. Με τον όρο αυτό, αναφερόμαστε στην απόλαυση που προσφέρει ο άνδρας στη γυναίκα χρησιμοποιώντας την στοματική του κοιλότητα.

Γενικότερα, οι απόψεις διίστανται για το στοματικό σεξ. Συγκεκριμένα, υπάρχει η άποψη που θέλει τη γυναίκα να απολαμβάνει τον στοματικό έρωτα που της προσφέρει ο σύντροφός της και η άλλη που λέει ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το στοματικό σεξ.

Πού βρίσκεται τελικά η αλήθεια; Η απάντηση είναι απλή, μα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ταυτόχρονα: Κάπου στη μέση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε άλλες αρέσει και σε άλλες δεν αρέσει.

Αυτό αποδεικνύεται και από σχετική γαλλική έρευνα, σύμφωνα με την οποία σχεδόν το 60% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή δήλωσαν ότι δεν απολαμβάνουν το στοματικό σεξ που τους κάνει ο παρτενέρ τους. Από αυτές, περίπου το 30% δήλωσαν ότι ποτέ κατά τη διάρκεια της ενεργής ερωτικής τους ζωής δεν έχουν ευχαριστηθεί τον στοματικό έρωτα.

Ερεθίζεται και ο άνδρας

Στην ίδια έρευνα τονίζεται ότι πολλοί είναι οι άνδρες, οι οποίοι ερεθίζονται μέσω του στοματικού σεξ που κάνουν στη σύντροφό τους.

Τι να κάνεις;

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν απολαμβάνουν το στοματικό σεξ, αν και το θέλουν, θα πρέπει να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα, τα οποία και θα σε βοηθήσουν – αν όχι να φτάσεις σε οργασμό – να απολαύσεις την… περιποίηση του καλού σου.

Χαλάρωσε

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να ευχαριστηθεί η γυναίκα το στοματικό σεξ θα πρέπει να είναι χαλαρή. Επειδή, ο γυναικείος ερεθισμός προέρχεται κυρίως από τον εγκέφαλο, εφόσον η γυναίκα δεν είναι είναι ήρεμη και χαλαρή δεν υπάρχει περίπτωση να ερεθιστεί και να βιώσει τον οργασμό μέσω του στοματικού έρωτα.

Πάρε θέση

Όπως και στο σεξ με διείσδυση, έτσι και στο στοματικό σεξ υπάρχουν πολλές στάσεις για να το απολαύσεις ακόμα καλύτερα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια πολύ καλή στάση για να απολαύσεις τον στοματικό έρωτα που σου κάνει ο καλός σου είναι να έρθεις και να καθίσεις στο στόμα του.

Με τον τρόπο αυτό η γλώσσα του είναι σε άμεση επαφή με τον κόλπο σου και την κλειτορίδα σου, με αποτέλεσμα ο ερεθισμός και κατ’ επέκταση ο οργασμός σου να είναι έντονος και (γιατί όχι;) πολλαπλός.

Μίλα του

Όπως το πάν στις σχέσεις είναι η επικοινωνία, έτσι και στο σεξ πρέπει να μιλάς με τον καλό σου και να συζητάτε. Μην διστάσεις να του πεις ότι δεν χαίρεσαι αυτό που σου κάνει και εξήγησέ του τι πρέπει να κάνει για να περάσεις καλά. Ακόμα και την ώρα που σου κάνει στοματικό σεξ, με τις αντιδράσεις σου μπορείς να του «δείξεις» τι σου αρέσει και τι όχι.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κλειτοριδικός και κολπικός οργασμός: Μπορείς να έχεις και τους δύο;

Στοματικό σεξ: Η κίνηση… ματ για να σε φέρει σε οργασμό!

 

 

 

Σχετικά άρθρα