Γιατί ήρθε η τηλεπερσόνα Κέιτλιν Τζένερ στην Αθήνα;

Την Αθήνα επισκέφθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα Κέιτλιν Τζένερ, μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος φιλοξένησε την πρώην σταρ του σόου «Keeping Up With The Kardashians», στο «It’s Show Time» του Open TV.

Η Κέιτλιν Τζένερ πριν την αλλαγή φύλου, που φημολογείται ότι την έκανε πλουσιότερη κατά 7 εκατομμύρια δολάρια, λεγόταν Μπρους Τζένερ και ήταν παντρεμένος με την Κρις Τζένερ τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν. Ο Μπρους απέκτησε μαζί της δύο κόρες, την Κένταλ Τζένερ και την Κάιλι Τζένερ, η οποία πρόσφατα έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το Forbes.

Ο Μπρους Τζένερ υπήρξε πρώην πρωταθλητής στο δέκαθλο και κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ.

Πριν προχωρήσει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου ο Μπρους είχε κάνει τρεις γάμους. Από τον πρώτο (1972) με την Κρίστι Κροουνόβερ απέκτησε δύο παιδιά, και χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 1981. Λίγο αργότερα παντρεύτηκε την ηθοποιό Λίντα Τόμσον στη Χαβάη, με την οποία απέκτησαν δύο γιους. Ο τρίτος γάμος, ήταν με την Κρις Τζένερ και έγινε στις 21 Απριλίου 1991. Μαζί ξεκίνησαν και το οικογενειακό ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians». Χώρισαν τον Μάρτιο του 2015.

Σήμερα είναι 69 ετών και μοιράζεται τη ζωή της με την τρανσέξουαλ σύντροφό της, Σοφία Χάτσινς, την οποία χαρακτηρίζει «το άλλο της μισό». Οι δυο τους έμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όπως είναι φυσικό απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Ακρόπολη και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μάλιστα τόσο η Κέιτλιν όσο και η 22χρονη Σοφία, εντυπωσιάστηκαν πάρα πολύ από την Αθήνα και έκαναν αναρτήσεις στο Instagram από την 24ωρη παραμονή τους.

Μάλιστα η Κέιτλιν θυμήθηκε και το «ένδοξο» παρελθόν της όταν βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Haven’t been on one of these in a while. Behind me is the home of the modern Olympic Games in 1896. Absolutely amazing!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Athens was great! So sad it was only for 24 hours…we will be back ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) στις

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιο μέλος της οικογένειας των Καρντάσιαν βρίσκεται στην Αθήνα;

Αδερφές Kardashian – Jenner: Το reality, οι εγκυμοσύνες, οι αρνητικές κριτικές και ο εκκεντρικός τρόπος ζωής

 

Σχετικά άρθρα