4 εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες που θα σε «σώσουν»!

Γιατί αγαπάμε τόσο τις πλεξούδες; Γιατί οι πλεξούδες είναι ένας υπέροχος τρόπος να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον χτένισμα απλά και γρήγορα. Υπάρχουν επίσης πολλές παραλλαγές. Εμείς σου παρουσιάζουμε μόλις 4! Δες τα χτενίσματα με ιδιαίτερες πλεξούδες και εμπνεύσου!

 

Επιμελώς ατημέλητος κότσος – πλεξούδα

Έχεις αργήσει να ξυπνήσεις ή σε παίρνουν τελευταία στιγμή τηλέφωνο και πρέπει να βγεις έξω. Φυσικά δεν έχεις τον χρόνο που απαιτεί ένα «στημένο» χτένισμα. Μπορείς να φτιάξεις μία πλεξούδα που θα ξεκινάει από μπροστά και θα καταλήγει πίσω και θα την πιάσεις σε ένα κότσο. Δεν χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη… δεξιοτεχνία αφού θέλεις να δημιουργήσεις ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα.

 

Αλογοουρά με το μισό μαλλί πλεξούδα

Αν θέλεις ένα χτένισμα που θα σε βολέψει στο γυμναστήριο ή σε κάποια περίσταση που το μαλλί σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί (π.χ. από τον αέρα) τότε πρέπει να το δοκιμάσεις. Είναι λίγο εκκεντρικό αλλά είναι πολύ βολικό! Φτιάξε δύο πλεξούδες στο κέντρο και στη συνέχεια πιάσε όλο το μαλλί σου σε χαμηλή αλογοουρά. Πρόσεξε οι δύο πλεξούδες να σταματούν εκεί που αρχίζει η αλογοουρά ώστε να έχεις το αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

 

 

Ρομαντικός κότσος με όλο το μαλλί πιασμένο σε πλεξούδες

Αυτός ο κότσος είναι ιδιαίτερα σικάτος και είναι κατάλληλος για πιο επίσημες περιστάσεις ή για ένα ρομαντικό δείπνο ίσως. Το θετικό του είναι ότι δεν χαλάει τόσο εύκολα κι επίσης δεν είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζεις. Φτιάχνεις δύο μεγάλες πλεξούδες με το μαλλί σου τις οποίες πιάνεις με προσοχή σε κότσο! Φυσικά κανείς δεν θα σε εμποδίσει να κάνεις το χτένισμα και σε πιο ανεπίσημες περιστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι μόλις «του πάρεις τον αέρα» δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς!

 

Πλεξουδάκια

Πόσες φορές δεν έχεις να αντιμετωπίσεις τις γνωστές τούφες που… «πετάνε»! Συνήθως μάλιστα τα μπροστινά τουφάκια είναι που δεν «στέκονται» με τίποτα. Δοκίμασε να τα κάνεις πλεξουδάκια και θα έχεις πολύ γρήγορα ένα νεανικό και πρακτικό χτένισμα!

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 διαφορετικοί τρόποι να κάνετε πλεξούδες τα μαλλιά σας

Μεταμόρφωσε τη «βαρετή» χαμηλή αλογοουρά με ένα scrunchie κοκαλάκι!

Τα ανοιξιάτικα κουρέματα που «πηγαίνουν» στις ξανθιές!

Πλεξούδα ψαροκόκκαλο: Μάθε να την φτιάχνεις σε 2 λεπτά

Σχετικά άρθρα