Τα νέον φώτα «λούζουν» με ρομαντισμό το σπίτι σας!

Τα νέον φώτα έχουν την ικανότητα να δίνουν πολύ στιλ στη διακόσμηση! Δημιουργούν μία ρετρό αίσθηση και μάς ταξιδεύουν πίσω στη δεκαετία του ’80. Φυσικά τα νέον φώτα δεν είναι μόνο για ένα εφηβικό ή παιδικό δωμάτιο αλλά και για τους χώρους των ενηλίκων!

 

Φράσεις ή και σχέδια από νέον φώτα

Συνήθως μία μικρή φράση που μας εκφράζει φωτισμένη με νέον αρκεί για να δημιουργήσει «ατμόσφαιρα» στον χώρο μας και ταυτόχρονα να βάλει την προσωπική μας σφραγίδα. Άλλες φορές θα συναντήσουμε διάφορα σχέδια που θα στολίσουν μία γωνιά του σπιτιού μας.

 

Πού τα συναντάμε;

Τα νέον φώτα μπορούμε να τα βάλουμε σε όλα τα σημεία του σπιτιού αλλά τα συναντάμε κατά κόρον στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου κι αν μπουν θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

 

«Φτιάχνουν» ατμόσφαιρα

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι η πρακτική τους λειτουργία. Τα νέον φώτα δεν είναι μόνο διακοσμητικά αλλά ταυτόχρονα φωτίζουν το σπίτι μας και μάλιστα έχουν τη δυνατότητα να «φτιάχνουν» ατμόσφαιρα με τον φως που εκπέμπουν!

Δείτε τις υπέροχες ιδέες με φράσεις αλλά και σχέδια από νέον φώτα και εμπνευστείτε για ένα πιο ρομαντικό φως στον χώρο σας!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα νέον φώτα είναι τάση!

Πότε δεν πρέπει να βάλετε άσπρα φωτιστικά στον χώρο σας

Σχετικά άρθρα