Σεξ στη δουλειά: 3… κόλπα για να το απολαύσεις!

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας και κυρίως της εργασιακής μας απασχόλησης οδηγούν πολλές γυναίκες να περνάνε αρκετές ώρες στον χώρο εργασίας τους.

Δεν είναι λίγες, πάντως, οι φορές που στους εργασιακούς χώρους αναπτύσσονται διάφορα φλερτ, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στο να κάνει μια γυναίκα σεξ στο γραφείο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό να συμβαίνει μιας και οι ώρες που περνάει μια γυναίκα στον χώρο εργασίας της είναι πολλές, οπότε δεν είναι απίθανο να προκαλείται το ερωτικό ενδιαφέρον των συναδέλφων.

Επειδή, λοιπόν, εκτός από γυναίκες είμαστε και άνθρωποι και είναι πολύ πιθανό να μας συμβεί κι αυτό κατά τη διάρκεια της ερργασιακής μας πορείας, ας δούμε τρία… κολπάκια για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το σεξ στη δουλειά!

Βάλε πάθος

Επειδή ο χρόνος που έχεις με τον παρτενέρ σου στη διάθεσή σας δεν είναι και τόσο πολύς, καλό θα είναι να βάλεις όλο σου το πάθος, γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσετε σχετικά γρήγορα ή τουλάχιστον πιο γρήγορα από ό, τι αν ήσουν στην άνεση της κρεβατοκάμαράς σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσο πιο έντονο είναι το σεξ που θα κάνεις τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε και οι δύο σε οργασμό.

Πάρε θέση

Για να απολαύσεις το σεξ στη δουλειά, θα πρέπει να επιλέξεις και την κατάλληλη στάση, καθώς ο χώρος μάλλον θα είναι περιορισμένος. Εφόσον έχεις απομείνει εσύ και ο παρτενέρ σου στον χώρο, μην διστάσεις να επιλέξεις κάποιο γραφείο για να κάνεις σεξ επάνω.

Μπορείς είτε να ξαλώσεις ανάσκελα είτε να σκύψεις τόσο, ώστε να ακουμπήσεις με την κοιλιά σου πάνω σε αυτό, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στον παρτενέρ σου στην είσοδο του κόλπου σου.

Μην φωνάζεις

Ένα ακόμα θέμα είναι και ο… θόρυβος που μπορεί να κάνετε. Εφόσον οι τοίχοι στην εργασία σου δεν έχουν ηχομόνωση, καλό θα είναι να περιορίσεις τις φωνές ηδονής σου, ώστε να μην γίνετε αντιληπτοί από περαστικούς συναδέλφους.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ στο γραφείο: Πάρε… προαγωγή στον έρωτα!

Σεξ στο γραφείο: Η λίστα με τα επαγγέλματα που το κάνουν

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X