Ν. Κόσμος: «Πρώτα πέταξε το παιδί», λένε οι γείτονες της τραγικής μητέρας

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν χτες στον Νέο Κόσμο, όταν 40χρονη μητέρα έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας μαζί με το μωρό της.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η γυναίκα πέταξε πρώτα το παιδί της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια το ακολούθησε η ίδια στον θάνατο.

Μάλιστα, φέρεται να μίλησε με μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο και η οποία προσπάθησε να την αποτρέψει.

«Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα», ισχυρίζεται ο σύζυγος

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο πατέρας του παιδιού ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ αποκάλυψε πως είχαν μιλήσει μέσω μηνυμάτων λίγη ώρα πριν από την τραγωδία, χωρίς, ωστόσο ο ίδιος να εντοπίσει κάποιο ύποπτο σημάδι στη συμπεριφορά της.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο CNN Greece, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στην πολυκατοικία στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10.

«Άκουσα φωνές απ’ έξω», είπε ο μάρτυρας, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, και τόνισε πως όταν βγήκε έξω από το κτήριο είδε «μία κυρία να κρατάει τα κεφάλια των παιδιών στα πόδια της για να μην βλέπουν και να φωνάζει ψηλά ‘’Μην πέσεις, μην πέσεις’’».

«Είχε ήδη πετάξει το παιδί»

Όπως τόνισε – επικαλούμενος τα όσα του είπε η εν λόγω κυρία – η μητέρα είχε ήδη πετάξει το 4,5 ετών κοριτσάκι της από το μπαλκόνι και ήταν έτοιμη να πέσει και η ίδια.

«Πέταξε το παιδί και πάει να πέσει και η ίδια», του είπε η γυναίκα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, όπως τόνισε.

Προσπάθησε και αυτός να πείσει την μητέρα να μην πέσει και αυτό που του έκανε εντύπωση είναι πως «το πρόσωπό της ήταν πολύ ήρεμο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ερωτηθείς για το αν ο πατέρας του παιδιού ήταν στο σπίτι, ο ίδιος ανέφερε πως ο «πατέρας είχε έρθει από τη δουλειά, είχε ανέβει πάνω και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη με μάνταλο».

Μία άλλη γειτόνισσα τον ενημέρωσε πως η γυναίκα του είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, όταν, όμως βγήκε έξω από το κτήριο ήταν ήδη πολύ αργά.

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά πληροφορίες που έλαβε την αυτόπτη μάρτυρα.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10, ενώ το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 16:30.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νέος Κόσμος: Μητέρα «βούτηξε» από τον 5ο όροφο μαζί με το παιδί της

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα