To τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα (20/3) φέρνει πάθος, δύναμη και επιτυχία!

Το Γήινο Τρίγωνο του Άρη από το Ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνει πάθη, γοητεία, επίτευξη στόχων και επιθυμιών δυναμισμό αλλά και… χρήμα, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019!

Απολαμβάνουμε άπειρο ερωτισμό, σεξουαλικότητα, δυναμικότητα, εκπλήρωση οικονομικών σκοπών, εσωτερική ισχυρή ενέργεια, θέληση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα!

Επιπλέον, θα έχουμε ανομολόγητα πάθη και μοιραίους απωθημένους έρωτες, που τώρα θα φανερωθούν, ερωτικοί στόχοι να γίνονται πράξη και βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

Στις διεκδικήσεις μας, θα κινούμαστε με δράση και αποτελεσματικότητα, μετά από ιδιαίτερα ωφέλιμες αποκαλύψεις που θα μας οδηγήσουν ακριβώς εκεί που θέλουμε!

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και ιδιαίτερα εκείνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ

Με ευκολία τώρα, εκπληρώνονται οικονομικοί στόχοι, αλλά και αισθηματικές επιθυμίες που θα σου δώσουν σιγουριά! Πάθος, αισθησιασμός και σταθερότητα, σου δίνουν χαρά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι γοητευτικός, γεμάτος δύναμη, ερωτισμό και παθιασμένη προσωπικότητα και απολαμβάνεις καυτές στιγμές! Η αποφασιστικότητα σου, η δραστικότητα και η ενέργεια σου, σε ωθούν σε πραγματοποίηση ερωτικών και οικονομικών στόχων!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση και την διορατικότητα σου! Απόλαυσε έναν παρασκηνιακό έρωτα που σε συναρπάζει και νιώσε πάλι δυνατός και σίγουρος!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται πάθος μέσα από φιλικό σου περιβάλλον, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με μία φιλία που μετατρέπεται σε παθιασμένο έρωτα. Επιπλέον οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται!

 

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σου, αλλά και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, αφού ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου! Έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πιθανός τώρα, όπως και μία αύξηση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαμβάνεις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες και ευχάριστες μετακινήσεις! Είσαι γεμάτος σιγουριά, δυναμικότητα και αισιοδοξία, απέναντι στους στόχους σου και το πάθος σου «χτυπάει κόκκινο»!

 

ΖΥΓΟΣ

Θετικές θα είναι οι οικονομικές σου εξελίξεις, αλλά επιπλέον απολαμβάνεις σεξουαλικότητα, γοητεία, καυτές στιγμές και πάθος! Πραγματοποιείς επιθυμίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται με καυτές στιγμές, πάθος και επίτευξη στόχων, με τον σύντροφο ή με νέες ερωτικές μοιραίες γνωριμίες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε χαρακτηρίζουν αποτελεσματικότητα, δυναμισμός και δράση στην εργασία σου και σε οδηγούν στην επιτυχία! Έρωτας μέσα από εργασία, είναι πιθανός τώρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις άπειρεςκατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη! Πάθος, ερωτισμός, διασκέδαση και λάμψη, χαρακτηρίζουν την τωρινή περίοδο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις βελτίωση οικογενειακών σχέσεων και εύνοια σε θέματα σπιτιού! Το παρελθόν επιστρέφει σε σένα, παθιασμένο!

 

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται νέες ερωτικές και γοητευτικές γνωριμίες! Καυτά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, θα έχεις!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/03

Ερωτικό τρίγωνο: Πώς κρατά κοντά του μια γυναίκα που τον απάτησε;

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και από ποια έλκεσαι ερωτικά;

Σχετικά άρθρα