Ο Νίκος Μπάρκουλης συγκλονίζει: «Είχα απίστευτους πόνους και έχανα συνέχεια κιλά»

Ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την ζωή του και όσα έχει βιώσει. Αναλυτικά μίλησε και για την οικογένειά του, αλλά και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη αναφέρθηκε στη νόσο του Crohn, η οποία τον ταλαιπωρεί από την ηλικία των 11 ετών. «Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ», σημείωσε

Ακόμη,τόνισε ότι η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη είναι το στήριγμά του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι πέρασε και εκείνη δύσκολα καθώς έπασχε από καρκίνο!

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νόσος του Crohn: η σπάνια πάθηση που ταλαιπωρεί τοv γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη

Νόσος του Crohn και διατροφή: 8 συμβουλές που δεν πρέπει να ξεχνάς

Καρκίνος Τραχήλου της Μήτρας: τα πολλαπλά οφέλη της πρόληψης

 

Σχετικά άρθρα