Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/03

Η σημερινή συνάντηση του Ήλιου με τον Χείρωνα, θα δώσει χαρά και θα κλείσει πληγές του παρελθόντος σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος στο δικό σου Ζώδιο, συναντά τον Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Κριέ! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μπορεί γενικά να είσαι ένας λογικός και προσγειωμένος άνθρωπος, όμως σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Μπορείς τώρα, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου και με οδηγό το ένστικτο σου, να προχωρήσεις παρασκηνιακά προς στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου! Πέρασε σήμερα όσο καλύτερα μπορείς και πες επιτέλους όχι στην μοναξιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, κέφι, χαρά, ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, για νέες γνωριμίες, για εξόδους ή ακόμα και για την οργάνωση ή πραγματοποίηση ενός ταξιδιού! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου! Η θεά τύχη είναι με το μέρος σου και στον τομέα των συναντήσεων κάθε είδους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα! Νιώθεις πλέον, πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

ΖΥΓΟΣ

Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, αγαπητέ Σκορπιέ, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής και έχεις μία μαγική λάμψη! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και πετυχαίνεις! Οι γύρω σου σε «βομβαρδίζουν» με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού! Περνάς απλά υπέροχα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα! Έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή, αδερφό ή γείτονα, λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους!

ΙΧΘΥΣ

Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα καταφέρεις σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να εκπληρωθούν! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση για διατροφικές υπερβολές, που μπορεί να επιφέρουν αύξηση βάρους!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 22/03

Τι θα φέρει η άνοιξη στα αισθηματικά των ζωδίων;

Σχετικά άρθρα