Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τη “Μουρμούρα”

Πέντε χρόνια παρουσίας στο Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα δεν σβήνονται με ένα χρόνο απουσίας. Κι αυτό ισχύει γενικά για κάθε τι. Γι΄αυτό, παρόλο που οι λόγοι της αποχώρησης της μοιάζει να έχουν εξαντληθεί, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θα γλυτώσει τόσο γρήγορα. Η ερώτηση για τη Μουρμούρα θα είναι πάντα στο τραπέζι.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Υπάρχει Και Φιλότιμο, την θεατρική παράσταση με το Γιάννη Μπέζο. Με αφορμή αυτή βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, για πρώτη φορά σε αυτά τα 5-6 χρόνια χωρίς την ιδιότητα της ηθοποιού της Μουρμούρας.

Τι απαντά για την αποχώρησή της από τη Μουρμούρα;

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κλήθηκε για άλλη μια φορά να απαντήσει για την φυγή της. Αυτό που εξήγησε είναι πάνω κάτω κι ό,τι έχουμε ακούσει όλον αυτό τον καιρό. Ότι δηλαδή δεν έβλεπε πως θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω στη Μουρμούρα.

«Την Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έφυγα, επειδή την αγαπάω πάρα πολύ. Μετά από 5 χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει τα κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί και έντιμοι.

Είχα την ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη μέρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη. Για να αρέσει στον κόσμο, θέλει κάποια πράγματα που πια θεωρούσα ότι εγώ δεν μπορούσα να τα δώσω. Οπότε έπρεπε να σταματήσω, ήταν από καιρό που είχα πει να το κάνω -από την τέταρτη χρονιά- αλλά ήταν δύσκολο να αποχωριστώ τη Μουρμούρα. Είναι η δουλειά που έχω αγαπήσει περισσότερο από όλες στην τηλεόραση.

“Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία”… 

Εντυπωσιάζομαι τρομερά με πόση βεβαιότητα ο καθένας γράφει μία είδηση που δεν είναι είδηση. Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία.

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα. Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=_McbS_YkYS4

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βλ. Κυριακίδης: «Στην αρχή η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μου έλειπε, όμως…»

Να γιατί αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από τη Μουρμούρα!

Δάφνη Λαμπρόγιαννη : Όταν με σταματάει κάποιος στο δρόμο με ενοχλεί»

 

Σχετικά άρθρα