Ο Ντάνος και άλλοι παίκτες ριάλιτι… συνομιλούν σήμερα με καθηγητές του Παντείου!

Μια εκδήλωση που… δεν έχει ξαναγίνει θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο! Είναι η πρώτη φορά που γνωστοί παίκτες ριάλιτι παιχνιδιών, όπως ο Ντάνος, θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συνομιλήσουν με καθηγητές Πανεπιστημίου!

Το θέμα της ημερίδας στο Πάντειο έχει να κάνει με το φαινόμενο των reality στην ελληνική κοινωνία και τι πιο φυσικό (;) να δωθεί ο λόγος στους ίδιους τους πρωταγωνιστές των παιχνιδιών να μιλήσουν στους καθηγητές αλλά και τους φοιτητές! Πέρα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του περσινού Survivor, στους ομιλητές από την πλευρά των ριάλιτι θα είναι ο Τιμολέων Διαμαντής, που κέρδισε στο Master Chef 2, ο Λούκας Γιώρκας, ο νικητής του 1ου Χ-Factor, η Άννα Τσακουρίδου από το φετινό GNTM και η Έλενα (Λελίνα) Πολυχρονοπούλου από το Power of Love.

Από την πλευρά των καθηγητών, ως ομιλητές θα τοποθετηθούν οι εξής:  Ιωάννα Βώβου, Λίζα Τσαλίκη, Δέσποινα Χρονάκη.

panteio afisa

Η ημερίδα με τίτλο «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες» συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca και τον σύλλογο αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου, Ισμήνη Κριάρη.

Εννοείται ότι είναι δωρεάν και είναι ανοικτή στο κοινό, οπότε είναι μια ευκαιρία για κάτι το… διαφορετικό!

afisa ekdilosis panteio reality

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Αίθουσα Σάκη Καράγιωργα ΙΙ

Ώρα: 17.30

Είσοδος: Δωρεάν

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς εξηγείται η επιτυχία του τουρκικού σήριαλ «Anne»; Τα τερατώδη μυστικά, η σκοτεινή δύναμη της γυναικείας φύσης και η εκδίκηση των αδύναμων

Βιβλίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

 

Σχετικά άρθρα