4+1 πρωτότυποι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μαντήλι σας ως αξεσουάρ!

Το μαντήλι είναι από τα ωραιότερα αξεσουάρ και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε σε μια εμφάνισή σας. Έχουμε συνηθίσει να το δένουμε στα μαλλιά, στον λαιμό και ίσως να το φοράμε ενίοτε ως ζώνη. Όμως οι ιδέες είναι αμέτρητες και είναι κρίμα να μην δίνεις με τα μαντήλια σου μία άλλη διάσταση στην εμφάνισή σου. Μερικούς από αυτούς από αυτούς τους τρόπους σάς τους παρουσιάζουμε παρακάτω!

 

Στον αστράγαλο

Γιατί να δέσεις ένα μαντήλι στο χέρι σου και να μην το δέσεις και στον αστράγαλό σου! Μπορεί να αντικαταστήσει το βραχιόλι στο πόδι και μάλιστα να ξαφνιάσει ευχάριστα τους γύρω σου.

 

Στη μέση φιόγκο

Επίσης πολλές φορές μπορεί να έχεις βάλει ένα μαντήλι αντί για ζώνη όμως έχεις δοκιμάσει ποτέ να το κάνεις φιόγκο; Με αυτόν τον τρόπο το μαντήλι θα αποκτήσει άλλη κίνηση και μαζί με αυτό και η εμφάνισή σου!

 

Στο χερούλι της τσάντας

Μία ιδέα που είδαμε και μας ενθουσίασε είναι το μαντήλι δεμένο στο χερούλι της τσάντας! Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μεταμορφώσεις τις τσάντες σου και στην ουσία να δημιουργείς συνεχώς καινούργια κομμάτια ανάλογα με το ντύσιμό σου!

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 ανοιξιάτικα μαντήλια που θα σας δώσουν έξτρα στιλ

Πώς να φορέσετε το μεταξωτό μαντήλι στις καλοκαιρινές σας διακοπές

Σχετικά άρθρα