Γιώργος Αγγελόπουλος: «Βούλιαξε» το αμφιθέατρο του Παντείου στην ομιλία του

Ημερίδα με θέμα τα «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες» διοργάνωσε την Παρασκευή το  τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca.

Οι καλεσμένοι παίκτες ριάλιτι

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση καλεσμένοι ήταν διάφοροι παίκτες που έχουμε δει να συμμετέχουν σε reality shows. Πιο συγκεκριμένα, μίλησαν: ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, η Άννα Τσακουρίδου από το GNTM και η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of Love. Φυσικά από την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor. Ενώ ήταν καλεσμένος και ο Λούκας Γιώρκας, ο νικητής του πρώτου X Factor, δεν κατάφερε να παραστεί στην ημερίδα αλλά έστειλε ένα βίντεο με την ομιλία του. Ακάλεστος -αλλά όχι απαρατήρητος- βρέθηκε στην εκδήλωση και ο πρώην παίκτης του Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ένα κατάμεστο αμφιθέατρο!

Το αμφιθέατρο του Σάκη Καράγιωργα 2, όπου διοργανώθηκε η ημερίδα γέμισε ασφυκτικά από φοιτητές του τμήματος που ήθελαν να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει ο Ντάνος.

Εντυπωσιακό δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι το αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ ήταν ασφυκτικά γεμάτο, αλλά και ο τρόπος που αντιδρούσαν οι φοιτητές στις ομιλίες! Ενώ πριν από τον Αγγελόπουλο είχαν μιλήσει κι άλλοι παίκτες ριάλιτι, τα “φώτα” των κινητών πραγματικά έπεσαν πάνω του και την ώρα της ομιλίας του το κοινό ήταν πολύ “θερμό”!

Όταν έβγαλε το σακάκι που φορούσε!

Η θερμοκρασία στην Σάκη Καράγιωργα ήταν πολύ υψηλή, καθώς δεν είναι σίγουρο αν έχει δεχτεί ποτέ τόσον κόσμο! Όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζεστάθηκε και έβγαλε το σακάκι του! Επικράτησε χαμός στο αμφιθέατρο για λίγα δευτερόλεπτα!

Η ομιλία του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την διασημότητά του μετά το Survivor,  πώς μπόρεσε να μην χάσει την προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ αναφορά έκανε και στις ευκαιρίες που δίνει ένα ριάλιτι.

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ντάνος και άλλοι παίκτες ριάλιτι… συνομιλούν σήμερα με καθηγητές του Παντείου!

Σχετικά άρθρα