Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση

Κλειστοί θα είναι σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου, αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων σε συγκεκριμένους οδικούς άξονες.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων στις συγκεκριμένες οδούς και στις καθέτους τους,  έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας θα διακοπεί η κυκλοφορία μέχρι το τέλος της μαθητικής παρέλασης στις παρακάτω οδούς, στις οποίες απαγορεύεται επίσης η στάση και στάθμευση των οχημάτων

-Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λένορμαν

-Κολοκυνθούς

-Βούρβαχη

-Πετμεζά

-Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή.

-Καρόλου

-Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού Καρόλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

-Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου.

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσει από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής έως 19.30 της Δευτέρας 25 Μαρτίου στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

Απαγορεύεται ακόμη  η στάση – στάθμευση των οχημάτων από τις 06.00 μέχρι το τέλος  των εκδηλώσεων της Δευτέρας στη λεωφόρο Βασ. Όλγας.

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης ισχύει από 06.00 της Κυριακής μέχρι ολοκλήρωση εκδηλώσεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στις οδούς Μητροπόλεως, Αιόλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Αδριανού και Ερμού στο τμήμα μεταξύ της πλ. Ασωμάτων και της οδού Αιόλου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας θα υπάρξουν και αύριο, Δευτέρα 25 Μαρτίου,  λόγω της στρατιωτικής παρέλασης.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα