Κόρινθος: Τεταμένο το κλίμα μετά τη δολοφονία του επίδοξου ληστή – Τι λέει ο γιος του

Καζάνι που βράζει είναι ο Σολομός Κορινθίας, όπου την Κυριακή μια απόπειρα ληστείας βάφτηκε στο αίμα. 52χρονος Ρομά επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει ο ιδιοκτήτης. Η οικογένεια του θύματος ξεσπά.

«Ο πατέρας μου έπαιρνε φάρμακα»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο γιος του 52χρονου, παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά, αλλά πρόσθεσε πως ό,τι έκανε το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του. Αρνήθηκε επίσης ότι ο πατέρας του κρατούσε μαχαίρι και τόνισε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, έπαιρνε φάρμακα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να τρέξει για να γλιτώσει.

“Προσπάθησε να προστατέψει την οικογένεια του” ανέφερε από τη δική του μεριά ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ακόμη ότι η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο, “ήταν μια πράξη πανικού και απελπισίας”.

Στον Εισαγγελέα ο δράστης

Μέσα στη μέρα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Άλλωστε, όπως μεταδίδει το korinthostv, ομάδα Ρομά έχει μαζευτεί κοντά στο σπίτι του δράστη στο Σολωμό Κορινθίας.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό έγινε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην Κόρινθο. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, συγγενείς δύο Ρομά πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου κατήγγειλαν και παραδέχτηκαν ότι οι συγγενείς τους θα πήγαιναν σε ένα σπίτι για να κλέψουν αλλά δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Οι συγγενείς των Ρομά υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι που είχαν στοχοποιήσει και σύντομα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως μερικές ώρες πριν και ενώ οι δύο Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν κότες από το σπίτι αυτό, βγήκε έξω ο 35χρονος ιδιοκτήτης και πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο.

Κάλυκες και ίχνη αίματος

Στο σημείο βρέθηκε κάλυκας και ίχνη αίματος. Ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης πήρε τη σορό του νεκρού, την μετέφερε 2-3 χλμ. μακριά και την πέταξε σε ένα ρέμα, όπου και όντως εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις Αρχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές της Κορίνθου για ανθρωποκτονία ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο δεύτερος Ρομά που διέφυγε από το σημείο.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόρινθος: Ιδιοκτήτης σκότωσε άνδρα που αποπειράθηκε να κλέψει… κότες

 

Σχετικά άρθρα