Πώς επηρέασε τον Κίτ Χάρινγκτον ο… θάνατος του Τζον Σνόου στο Game of Thrones;

Ο θάνατος του Τζον Σνόου, στο «Game of Thrones» ήταν σκληρός για πολλούς φανατικούς της σειράς, αλλά φαίνεται ότι ήταν σκληρότερος για τον άνθρωπο που τον υποδύθηκε. Ο Κιτ Χάρινγκτον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, μίλησε για την αγωνία και το άγχος που ένοιωσε όταν ο χαρακτήρας του σκοτώθηκε και μετά αναστήθηκε.

«Η πιο σκοτεινή μου περίοδος ήταν όταν η σειρά άρχισε να περιστρέφεται όλο και περισσότερο γύρω από τον Τζον Σνόου, όταν πέθανε και μετά ξαναγύρισε», είπε ο Χάρινγκτον. «Δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι όλο το βάρος έπεσε πάνω στον Τζον, παρότι αυτό σήμανε ότι ο χαρακτήρας ‘έπαυε να είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος», συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Join our GoT Discord server for fans. Link is in our bio! B T W: this is a fan page. ????: @marchomstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kit Harington (@kitharingtonig) στις

Ο χαρακτήρας του Χάρινγκτον, σκοτώθηκε στο φινάλε του 5ου κύκλου, αλλά αναστήθηκε στον 6ο. Η αντίδραση του κοινού και τις δύο εξελίξεις ήταν πολύ έντονη. «Όταν γίνεσαι το κεντρικό πρόσωπο σε μια σειρά και αυτή η σειρά είναι πιθανώς στο απόγειο της επιτυχίας της, η προσοχή στρέφεται επάνω σου σε τρομακτικό βαθμό», λέει ο Χάρινγκτον. Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι όταν συνέβησαν όλα αυτά «δεν ήταν μια πολύ καλή περίοδος της ζωής του».

«Αισθανόμουν ότι θα όφειλα να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος», είπε. «Ήταν και η ηλικία. Νομίζω πολλοί άνθρωποι ταρακουνιούνται κάπως όταν διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The cover for @entertainmentweekly’s March issue! ????: @marchomstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kit Harington (@kitharingtonig) στις

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως όλα αυτά τον οδήγησαν να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

«Τότε ήταν που ξεκίνησα ψυχανάλυση και άρχισα να μιλάω με τους ανθρώπους», είπε. «Ένιωθα πολύ ανασφαλής και μέχρι τότε δεν μιλούσα σε κανέναν. Ενώ έπρεπε να νιώθω ευγνώμων για όσα είχα, εγώ δεν ένιωθα καν σίγουρος ότι μπορώ να παίξω καλά». Ο ηθοποιός παρομοίασε την εμπειρία με εκείνη ενός πάρτι, το οποίο γίνεται όλο και καλύτερο και κάποια στιγμή νιώθεις ότι έφτασε στην κορύφωσή του.

«Λες, λοιπόν, αυτό ήταν, δεν έχει άλλο», κατέληξε ο ηθοποιός. «Είχε κι άλλο, τελικά, αλλά δεν ήταν πλέον διασκέδαση. Μόνο δουλειά».

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς Τζον Σνόου: Πήρε τον ρόλο για μία μπουνιά που έφαγε στο μάτι και μέχρι τα έντεκα δεν ήξερε ολόκληρο το όνομα του!

Κιτ Χάρινγκτον: Παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο Game of Thrones!

 

Σχετικά άρθρα