Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού: Kεραυνοβόλοι έρωτες και εκπλήξεις!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και μας φέρνει ξαφνικά χαμόγελα!

Έρωτας… Έκπληξη!
Έρωτες κεραυνοβόλοι, απρόσμενα ερωτικά μηνύματα , ξαφνικά τηλεφωνήματα, απρόσμενες ειδήσεις και συναντήσεις, μεγάλες θετικές αλλαγές έρχονται τώρα, για να βελτιώσουν όλα, με τον εκπληκτικό τρόπο!
Νέες ερωτικές συναρπαστικές γνωριμίες, ερωτικές εξομολογήσεις και τώρα όλα μπορούν να συμβούν και μάλιστα απρόσμενα!

Χρήμα… στα ξαφνικά!
Οικονομικές λύσεις και ανέλπιστα κέρδη από εκεί που δεν το περιμένουμε, έρχονται για να ομορφύνουν την ζωή μας στο έπακρο! Ναι λέμε, με τόλμη, σε κάθε απρόσμενη ευκαιρία που θα έρθει στον δρόμο μας, για να ευνοήσουμε το πορτοφόλι μας!

Οι πιο ευνοημένοι είναι εκείνοι που ανήκουν σε Ζώδιο του Αέρα ή της Φωτιάς, 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

 

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… παρασκηνιακές δραστηριότητες και σχέσεις και απαλλαγές από φοβίες, άγχη και ανασφάλειες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές και την εκπλήρωση ενός στόχου του!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… την καριέρα ή την οικογένεια και την πορεία της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… νέες γνωριμίες, ταξίδια, μετακινήσεις, ειδήσεις, συγκυρίες της τύχης και κοινωνικές επαφές!

 

ΛΕΩΝ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… ερωτικές και… παθιασμένες επαφές, οικονομικές συναλλαγές και διεκδικήσεις συναισθηματικών επιθυμιών!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… την συντροφική σου ζωή, είτε με μία νέα γνωριμία ή σχέση, είτε με κάποια θετική απρόσμενη έκπληξη του ήδη υπάρχοντα συντρόφου!

 

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… την δουλειά, την καθημερινότητα, τον τομέα ευεξίας και ομορφιάς!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… την ερωτική σου ζωή! Χορταίνεις, κατακτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, τύχη και διασκέδαση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… οικογένεια, σπίτιή κάποιον παρελθοντικό έρωτα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ειδήσεις, νέα, επαφές και νέες γνωριμίες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… τον ερωτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα!

ΙΧΘΥΣ

Ετοιμάσου για Εκπλήξεις και Θετικές αλλαγές, μέσα από… κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και από κάθε σπουδαία διαπροσωπική σου σχέση! Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/03

 Έρωτας με την πρώτη ματιά; Τελικά υπάρχει;

Τι θα φέρει στα ζώδια η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 26 Μαρτίου;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ποιες είναι οι παγίδες του;

Σχετικά άρθρα