Έλληνας καταζητείται από την Interpol για τη δολοφονία της συζύγου του στην Ταϊλάνδη

Ένας 42χρονος Έλληνας καταζητείται από την Interpol για την δολοφονία της συζύγου του στα νησιά Πουκέτ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Ο 42χρονος φέρεται να σκότωσε τον Φεβρουάριο την 43χρονη Niramon Bea Aewkaew, με την οποία ήταν παντρεμένος, και έπειτα να διέφυγε στο Ντουμπάι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το νεκρό σώμα της Niramon Bea βρέθηκε από την αδελφή της στο δωμάτιο όπου διέμενε στο Soi Bangtao, όταν αποφάσισε να την επισκεφθεί επειδή είχε εξαφανιστεί. Η αδελφή της προσπαθούσε επί μία βδομάδα να επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο, η Bea δεν της απαντούσε ούτε στις κλήσεις ούτε στα μηνύματα.

Στην αστυνομική έκθεση αναφέρεται πως η γυναίκα βρέθηκε με δεμένα χέρια και πόδια, ενώ της είχαν κλείσει με ένα μαύρο πανί το στόμα. Επίσης, σημείωσαν πως φαινόταν να έχει υπάρξει πάλη μέσα στο δωμάτιο και ότι η Bae έφερε τραύματα στο μέτωπο και μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Η αστυνομία περιμένει τη μεταθανάτια εξέταση για να διαπιστώσει εάν η Bae κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η Bae είχε σκοτωθεί τουλάχιστον πέντε μέρες πριν από τη μέρα που εντόπισαν το νεκρό της σώμα, ενώ οι αρχές δήλωσαν πως ο δράστης θα μπορούσε να είναι είτε ένα άτομο που γνώριζε, είτε κάποιος άγνωστος.

Ο Έλληνας καταζητούμενος

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν στον ελληνικής καταγωγής 42χρονο σύζυγο της Bae. Η αδελφή της Bae δήλωσε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος ήταν οξύθυμος και την ζήλευε υπερβολικά, ότι προσπαθούσε να ελέγξει τις κινήσεις της και πως η οικογένειά της ανησυχούσε για τη μεταξύ τους σχέση.

Επίσης, δήλωσε πως ο σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν τον εγκαταλείψει και για τον λόγο αυτό η Bae τον είχε καταγγείλει στις αρχές το 2016 και ότι την είχε αποκόψει από τους συγγενείς της. Ένα χρόνο αργότερα, το 2017, οι δυο τους παντρεύτηκαν και ήταν μαζί μέχρι και τη στιγμή της δολοφονίας της.

Κάμερες ασφαλείας δείχνουν το ζευγάρι να βγαίνει από το δωμάτιο στις 11 Φεβρουαρίου και αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαν την Bea ζωντανή. Την ίδια μέρα ο Έλληνας καταζητούμενος έφυγε με πτήση προς το Ντουμπάι από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, ενώ η Bae βρέθηκε νεκρή στις 16 Φεβρουαρίου.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στη Σητεία: Η σύζυγος του καρδιολόγου εγκέφαλος της δολοφονίας;

Δολοφονία Σταματιάδη: Το αγριογούρουνο που «πρόδωσε» τους δράστες

Σχετικά άρθρα