Μαρτυρία της Λιβανέζας που φέρεται να έσπρωξε επιχειρηματία από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου στα νότια προάστια το περασμένο Σάββατο περιέγραψε η 32χρονη συλληφθείσα, η οποία κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι, έπειτα από καυγά.

«Βγήκε στο μπαλκόνι, κι εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή. Είχα καλέσει την αστυνομία και περίμενα να έρθει. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι;», δήλωσε η 32χρονη, μιλώντας στο Star.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε ακριβώς. Απλώς δεν γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 120 κιλά και να πήδηξε ο ίδιος από κάτω, δεν γίνεται, θα είχε πεθάνει. Πρέπει να κατέβηκε όροφο όροφο. Δεν τον είδα, είχα κλείσει και ήμουν μέσα. Την ώρα που βγήκα να δω, δεν ήταν στο μπαλκόνι. Κοίταξα κάτω, δεν ήταν ούτε κάτω. Κι εκεί έπαθα πανικό. Λέω, πού είναι; Πρέπει να έγινε αόρατος», πρόσθεσε.

«Κατέβηκα κάτω όταν ήρθε η αστυνομία. Και τον είδα ότι ήταν δίπλα από το αμάξι του. Ήταν πεσμένος κάτω. Κρατούσε το κινητό του στα χέρια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που είπαν ότι τον έριξα ή έπεσε από τον τρίτο να κρατάει το κινητό του και τα κλειδιά του; Και να έχει πάει στο αμάξι του που ήταν στα 40 μέτρα;», συνέχισε η 32χρονη.

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία της Λιβανέζας:

https://www.youtube.com/watch?v=m4ktbJakz9U

Όπως τόνισε η κοπέλα, ο 39χρονος σύντροφός της είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα έλεγε: «Βοήθησέ με, πάμε να ανέβουμε πάνω στο σπίτι μας και ότι εγώ έφταιγα που έπεσε. Δεν είπε ότι “εσύ με έσπρωξες”».

Η νεαρή υποστήριξε ότι φοβόταν για τη ζωή της και πως τον έκλεισε στο μπαλκόνι για να μην χτυπήσει. «Έπρεπε να κατανοήσω ότι ήταν υπό την επήρεια και ό τι φοβόταν και δεν έπρεπε να πάρω την αστυνομία, αλλά κι εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου», είπε η 32χρονη.

Aνέφερε, ακόμη, ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του, αν την αφήσει η οικογένειά του και στην οποία επέρριψε ευθύνες για αυτό που περνάει ο 39χρονος.

«Τον πιστεύω, είναι πολύ καλός, θέλω να κάνει ό,τι μπορεί για να κόψει τα ναρκωτικά κι όλα θα πάνε καλά», τόνισε η 32χρονη, επισημαίνοντας ότι μετά από όσα έγιναν δεν θα μπορούν να είναι και πάλι μαζί.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μυστήριο με επιχειρηματία που έπεσε απο το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βούλα

 

Σχετικά άρθρα