Γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει αναβίωση σειράς του Παπακαλιάτη;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26/3 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μίλησε τόσο για το ντοκιμαντέρ του όσο και για το παρελθόν του στην τηλεόραση!

Ο δημιουργός πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών συζήτησε με την παρουσιάστρια για τα νέα κινηματογραφικά του σχέδια, αφού μετά την ολοκλήρωση της προώθησης του ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος» που ετοίμασε για την ActionAid Hellas – και θα μεταδοθεί από τον Alpha την ερχόμενη Κυριακή – θα επιστρέψει στην Αμερική για να ξεκινήσει την προπαραγωγή της επόμενης ταινίας του, της οποίας το σενάριο έχει ολοκληρώσει.

Η απήχησή του στο γυναικείο φύλο

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην μεγάλη απήχηση που έχει ακόμα (στα 43 του) ο Χριστόφορος, σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Τότε ο ηθοποιός περιέγραψε ένα πρόσφατο περιστατικό που τον αναστάτωσε. Όπως είπε με χιούμορ, υπήρχε μια φανατική θαυμάστρια που του έστελνε συνεχώς μηνύματα στο Instagram και όταν είδε το προφίλ της συνειδητοποίησε πως είχε γεννηθεί το 2001. Τότε, όπως είπε, σχεδόν θύμωσε: «Θα μπορούσε να είναι παιδί μου» είπε ο Χριστόφορος. Και συνέχισε περιγράφοντας ένα άλλο περιστατικό, όταν τον συνάντησε μια γυναίκα άνω των 40, σήμερα, λέγοντάς του ότι τον λατρεύει… η μαμά της!

Τι λέει για το… comeback του “Λόγω Τιμής”;

Η Μενεγάκη τον ρώτησε ακόμα πώς βλέπει τις αναβιώσεις παλιών τηλεοπτικών σειρών, για παράδειγμα του «Λόγω Τιμής», και αν θα σκεφτόταν να «υπογράψει» την επιστροφή μιας δικής του σειράς. «Είναι πολύ ωραίο, είναι πολύ τρυφερό αυτό με το “Λόγω Τιμής”. Το βρίσκω πολύ όμορφο, χάρηκα πάρα πολύ όταν το άκουσα και σαν θεατής περιμένω να δω πώς είναι, 20 χρόνια μετά», είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την αναβίωση μιας δικής του σειράς είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εξάλλου πολλοί από τους ήρωές του έχουν… πεθάνει στο τέλος της σειράς.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε (βίντεο)

Χρ. Παπακαλιάτης: Ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

Πότε και πού θα προβληθεί η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

 

Σχετικά άρθρα