Ο ευτυχής… παππούς Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει το φύλο του εγγονιού του!

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μόλις την περασμένη βδομάδα αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι η Φωτεινή Αθερίδου είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Τώρα είναι ο μελλοντικός παππούς Θοδωρής Αθερίδης που μιλάει για το πώς αισθάνεται με αυτό το χαρμόσυνο νέο.

Με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα να έχει μιλήσει για το επερχόμενο μωρό στην κάμερα του Happy Day και τη Φωτεινή Αθερίδου να έχει αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram με hashtag «#4monthspregnant», δηλαδή ότι είναι τέσσερις μήνες έγκυος, απέμενε ο έτερος διάσημος πρόγονος του μωρού να περιγράψει πως νιώθει στην κάμερα.

Το πρωινό του Star και ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας τον περίμεναν έξω από το θέατρο Μικρό Παλλάς. Εκεί ο Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάστηκε πολύ εύθυμος και καλοδιάθετος για να απαντήσει. Άλλωστε, κι αυτός είχε αναρτήσει φωτογραφία στο Instagram αποκαλώντας τον εαυτό του παππού. Στην κάμερα του Star ο Θοδωρής Αθερίδης δεν δίστασε να αποκαλύψει και το φύλο του μωρού.

«Με το καλό να έρθει το μωρό. Πρώτα ο Θεός να είναι καλά. Τον καλύτερο ρόλο της ζωής μου τον παίζω εδώ και χρόνια με την κόρη μου. Ελπίζω τώρα να παίξω άλλον ένα για να ολοκληρωθεί το έργο. Γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αγοράκι το μωρό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θα γίνει παππούς ο Θοδωρής Αθερίδης! Έγκυος η κόρη του!

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας για την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου;

Θοδωρής Αθερίδης: Ο «πολυμήχανος» καλλιτέχνης που λατρεύει το κοινό – Οι κρίσεις πανικού, η νικηφόρα μάχη με τον αλκοολισμό και η περηφάνια για την κόρη του

 

Σχετικά άρθρα