Πώς θα έχει το παιδί μας γερά δόντια για όλη του τη ζωή!

Από μικρό παιδί μπαίνουν οι βάσεις για γερά δόντια! Αυτό είναι κάτι που η ΑΙΜ, ως ειδικός της στοματικής υγείας, γνωρίζει πολύ καλά!

Έτσι, ξεκινάει από τις 20 Μαρτίου, έναν κύκλο επισκέψεων σε σχολεία σε όλη τη χώρα. Με την υποστήριξη των κατά τόπους Οδοντιατρικών Συλλόγων στην Ελλάδα, και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, στοχεύει να επισκεφτεί συνολικά 25.000 παιδιά.

Πρόκειται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί», το οποίο έχει σαν στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση στις σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής παιδιών νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων.

Σημαντικό το «Βουρτσίζουμε Μαζί»

Με αφορμή και τη Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας (20/3), τα παραπάνω στοιχεία καθιστούν το πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο, καθώς έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσει τα παιδιά, σχετικά με την επιτακτική ανάγκη να βουρτσίζουμε τα δόντια μας καθημερινά, πρωί και βράδυ, καθώς και να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες.

Μάλιστα, δεν περιορίζεται στην ενημέρωση, αλλά περιλαμβάνει και διαδραστικά παιχνίδια και υλικά για το σπίτι που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να κάνουν το βούρτσισμα των δοντιών, παιχνίδι!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πότε πρέπει να πας για πρώτη φορά το παιδί σου σε οδοντίατρο;

 

Σχετικά άρθρα