Bake-A-Wish: Χαρίστε παιδικά χαμόγελα… ψήνοντας γλυκά!

Η δράση του Bake-A-Wish αποτελεί μια απλή μεν, έμπρακτη δε στήριξη των δραστηριοτήτων και του έργου του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Σε συνεργασία με τα Easy Bake και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου, οι υποστηρικτές του Οργανισμού μπορούν να ψήσουν τα αγαπημένα τους γλυκά εδέσματα και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην εκπλήρωση μιας ευχής.Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν με ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο: ψήνοντας με στόχο να συλλέξουν από το άμεσο περιβάλλον τους δωρεές για τον Οργανισμό. Ως γλυκιά ανταμοιβή, αλλά και κίνητρο, στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin με γεύση βανίλια ή σοκολάτα, και εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1€ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Στόχος όλων μας είναι να εδραιωθεί αυτή η νέα κοινότητα «ψησίματος» για την εκπλήρωση ευχών. Εκτός από το καταναλωτικό κοινό που αγαπά τα Easy Bake για την ευκολία και το πρωτοποριακό τους concept, η δράση Bake-A-Wish απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν το χρόνο και τη θέληση να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαφορετική ζαχαροπλαστική πρωτοβουλία, με κύρια συστατικά τη χαρά και την από ψυχής προσφορά.

Το Bake-A-Wish 2018

Με τα έσοδα που αποκόμισε το 2018 από το BakeAWish, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος κατάφερε να πραγματοποιήσει τις ευχές 3 παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Οι οικογένειές τους και ο Οργανισμός αισθάνονται βαθιά ευγνωμοσύνη και όλοι ευχόμαστε να συνεχίσει να αποδίδει το πρόγραμμα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Εάν είστε ιδιώτης, σύλλογος, εταιρεία ή σχολείο και θα σας ενδιέφερε να διοργανώσετε ένα Bake-A-Wishγια εμάς, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, τα δύο πράγματα που χρειάζεστε είναι η ευχάριστη διάθεση και η καλή παρέα. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι απλή: εμείς σας στέλνουμε τα υλικά και εσείς ψήνετε για καλό σκοπό.

Εάν είστε σχολείο, εταιρεία ή απλά θέλετε να βοηθήσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτό το Πάσχα τον οργανισμό , επικοινωνήστε στο 2109637660 ή μέσω της online φόρμας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καπουτζίδης, Στεφανίδη και Νομικού ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Σχετικά άρθρα