Θέλεις να ξυπνάς όμορφη κάθε πρωί; Τα 5 βήματα που θα σε… σώσουν!

Πρωινό ξύπνημα… Δύσκολη πίστα, ειδικά αν δεν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς επαρκώς το βράδυ. Όλες θέλουμε να ξυπνάμε όμορφες, φρέσκιες, με ένα απαλό δερματάκι σαν του μωρού! Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο! Αρκεί να ακολουθήσεις 5 βήματα και να τα βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Μην αμελείς το ντεμακιγιάζ το βράδυ!

Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, όσο αργά και αν επέστρεψες στο σπίτι, όσο κι αν βαριέσαι να πας μέχρι το μπάνιο και θέλεις να “ξεραθείς” στον ύπνο, δεν πρέπει ποτέ να αμελείς το ντεμακιγιάζ! Είναι μια ρουτίνα ομορφιάς που χρωστάς στον εαυτό σου για να τον προστατεύσεις από τα σημάδια του χρόνου και να επιβραδύνεις τη γήρανση του δέρματός σου! Ξεκίνησε με το Eau micellaire που αφαιρεί ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και στη συνέχεια πέρασε το καθαρό πλέον δέρμα σου με μια ενυδατική lotion.

Κρέμα Νύχτας!

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι απαραίτητη για να ξυπνήσεις φρέσκια και λαμπερή το πρωί! Μετά το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου σου, βάλε μια ενυδατική! Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου! Μια φορά την εβδομάδα είναι καλό να κάνεις και μια μάσκα ομορφιάς!

Πλεξίδες στα μαλλιά!

Αν θέλετε να πετύχετε κυματιστά μαλλιά το πρωί, φτιάξτε πλεξίδες. Ανάλογα με το πόσο κυματιστά τα θέλετε, φτιάξτε είτε χαλαρές πλεξίδες είτε πιο σφικτές. Και η μια πλεξίδα έχει ωραίο αποτέλεσμα αλλά και οι δυο. Ένας εύκολος τρόπος για ένα ενδιαφέρον και απλό χτένισμα.

Ενυδάτωση χειλιών

Τα χείλη ταλαιπωρούνται τόσο από τα καιρικά φαινόμενα (κρύο, ζέστη, αέρα), όσο και από τα υγρά που πίνουμε (τα ζεστά ροφήματα αφυδατώνουν) ή τα κραγιόν (ξηραίνουν τα χείλη). Οπότε προτού κοιμηθείς εφάρμοσε ένα προϊόν φροντίδας και ενυδάτωσης των χειλιών για να ξυπνήσεις με απαλά χείλη!

Ενυδάτωση του σώματος!

Ενυδατώνεις το πρόσωπο και αμελείς το υπόλοιπο σώμα; Λάθος! Φρόντισε προτού κοιμηθείς να εφαρμόσεις την κρέμα σώματός σου, ειδικά στα πόδια για να πετύχεις καλύτερη κυκλοφορία του αίματος!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

5 πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν την… ομορφιά σου!

Αγουροξυπνημένη; Τα τρικ ομορφιάς για να «σώσεις» την εμφάνισή σου!

 

 

 

Σχετικά άρθρα