Γυναικείος αυνανισμός: Τι φαντασιώνεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό;

Σημαντικό κομμάτι μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, (και) οι ερωτικές φαντασιώσεις. Με τον συγκεκριμένο όρο, αναφερόμαστε στις πιο… μύχιες ερωτικές επιθυμίες μιας γυναίκας που συχνά, είτε λόγω ντροπής, είτε λόγω άλλων ανασταλτικών παραγόντων δεν κάνει πραγματικότητα και, απλά, τις αφήνει να υπάρχουν στην φαντασία της με τις οποίες και ερεθίζεται σεξουαλικά.

Φαντασιώσεις + αυνανισμός = οργασμός

Συνήθως, η φαντασίωση πάει… ασορτί με τον αυνανισμό, όπου μια γυναίκα – ούσα στην… ιδιωτικότητα του χώρου και του κρεβατιού της – έχει τη δυνατότητα να ερεθιστεί και να φτάσει σε οργασμό κάνοντας το δικό της σενάριο, αναφορικά με το είδος της ερωτικής επαφής που (θα ήθελε να) έχει.

Όπως, λοιπόν, στα υπόλοιπα μέρη της ερωτικής μας καθημερινότητας (βλ. στάσεις κλπ.), έτσι και στις φαντασιώσεις υπάρχει μια σειρά… προτιμήσεων και δημοφιλίας. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες και μαρτυρίες, οι γυναίκες έχουν κι αυτές τις δικές τους αγαπημένες φαντασιώσεις, τις οποίες και θα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι οι αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών:

Ομαδικό σεξ

Το ομαδικό σεξ είναι ίσως η Νο. 1 φαντασίωση των γυναικών με μια πολύ βασική λεπτομέρεια: Εκείνες είναι οι μοναδικές πρωταγωνίστριες της φαντασίωσης, κάνοντας σεξ με μεγάλο αριθμό ανδρών που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τους δέκα ή και τους δεκαπέντε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες παίρνουν απόλαυση από την διαδικασία αυτή, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της ερωτικής προσοχής των… παρτενέρ τους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ερωτικής τους «συνεύρεσης».

Κάποιος τις βλέπει

Ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών είναι και η φαντασίωση του να τις βλέπει κανείς είτε όταν κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους είτε όταν βρίσκονται σε κάποια πιο ιδιαίτερη στιγμή, για παράδειγμα την ώρα που κάνουν μπάνιο.

Όπως υποστηρίζουν, η διέγερση είναι πολύ έντονη καθώς κάποιος ή κάποιοι τις παρατηρεί να κάνουν μια πιο… προσωπική δραστηριότητα, εάν μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει έτσι. Ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση παίρνει μια γυναίκα, όταν φαντασιώνεται ότι αυτός ή αυτοί που την παρατηρούν παίρνουν ικανοποίηση ερωτική, συνήθως αυνανιζόμενοι.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καις θερμίδες με τον αυνανισμό ή όχι;

Αυνανισμός: Μια… δημιουργική απασχόληση! (ΦΩΤΟ)

Σχετικά άρθρα