Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή

Μπορεί να είναι Παρασκευή, αλλά βαριά και μελαγχολική διάθεσή φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Τα κύρια ενδιαφέροντα μας τώρα είναι κυρίως επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα, παραμερίζοντας συναισθηματισμούς και παραμερίζοντας συναισθηματισμούς και αισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο! Βάλε λοιπόν άμεσα, προτεραιότητα την καταξίωση σου και οτιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και αργότερα! Παρέμεινε δυναμικός, έντιμος και ώριμος και θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Περιόρισε όμως, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο ρίσκο, για να έχεις κέρδος και όχι απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, αλλά και αρκετά πιο κλειστός κοινωνικά! Καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με πλάγιους τρόπους, τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις και να μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου, αλλά και τα επιτεύγματα σου! Δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης! Απέφυγε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα διογκώσεις ακόμα πιο πολύ τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν, χωρίς λόγο! Εγωισμός και ξεσπάσματα, πιθανόν να σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις όσο είναι καιρός!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Επιτέλους καταφέρνεις και ηρεμείς, με αποτέλεσμα να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσης σου, σήμερα! Καταφέρνεις και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό! Ανανεώνεσαι εσωτερικά, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου και η φρεσκάδα σου! Μην δίνεις υπερβολική αξία σε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, είναι μία υπέροχη ημέρα για σένα! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, αλλά και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και όλοι σε αγαπούν επειδή έχεις μεγάλη καρδιά και το δείχνεις με κάθε τρόπο! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις τώρα, με ευκολία! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, αρκετή η νευρικότητα σου και η εσωτερική αναστάτωση, ωστόσο καταφέρνεις σταδιακά, να εξουδετερώσεις αυτό το συναίσθημα και διαφυλάσσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, από προβλήματα και παρεξηγήσεις! Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά! Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται, χάρη στο δικό σου ενδιαφέρον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ημέρα της χαρμόσυνης είδησης και των θετικών νέων! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Πες ναι, χωρίς δισταγμό, σε εξόδους, γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και σε ένα ταξίδι! Μία πολυαναμενόμενη και σημαντική λύση έρχεται από το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις και γείτονες! Επιπλέον, είσαι πολύ δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστη πειθώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, εδώ και καιρό, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα επιτέλους το καταφέρνεις! Αποκτάς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Προσοχή όμως! Δεν υπάρχει λόγος να παρασύρεσαι σε συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Μείνε διαλλακτικός και ανοιχτόμυαλος, όπως είσαι πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραδόξως φίλε Αιγόκερε, είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός! Η οξυδέρκεια σου σε καθιστά, έτοιμο να κατακτήσεις στόχους σήμερα, αφού καταφέρνεις δυναμικά, να διεκδικήσεις και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή! Ιδανική μέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρεφή σου φύση και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες! Επίσης, η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τώρα και ίσως είναι η καλύτερη ημέρα η σημερινή, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδια σου ή να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησης τους! Προσοχή! Δεν είναι ανάγκη να κοινοποιείς τα σχέδια σου και στους άλλους ανθρώπους!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους! Καλό θα είναι βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους άλλους! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θέλεις να ξυπνάς όμορφη κάθε πρωί; Τα 5 βήματα που θα σε… σώσουν!

 

Σχετικά άρθρα