Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου σήμερα Παρασκευή 29/03

Πώς θα κυλήσουν σήμερα τα αισθηματικά σου; Το συναίσθημα είναι μια κίνηση της ενέργειάς μας προς κάτι εξωτερικό και, ιδίως όταν είμαστε σε υπερφόρτιση, είναι σημαντικό να εκφράσουμε όσα νιώθουμε για να μη δημιουργούμε στον εαυτό μας εσωτερικές συγκρούσεις. Το ξαλάφρωμα από τα αρνητικά συναισθήματα είναι μια αληθινή λύτρωση και σίγουρα έχει πολύ λιγότερες αρνητικές συνέπειες απ’ όσες θα φοβόταν κανείς.

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου φίλε Κριέ θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να αντεπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σταμάτα φίλε Δίδυμε να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στο σύντροφό σου και προσπάθησε να δεις και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και να μην επαναπαύεσαι στα άτομα που ήδη γνωρίζεις. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο για να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα με τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον άνθρωπο σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ και να έρθετε και πιο κοντά. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και σύντομα η ευτυχία θα σου χαμογελάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να είσαι χαλαρός και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που έχεις την μοναξιά μόνιμη παρέα σου και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη σχέση σου φίλε Σκορπιέ πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Εάν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στην ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης – ότι είσαι μόνος σου, δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Ό,τι είναι να έρθει στην ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου! Κάνε κι εσύ την κίνησή σου απέναντι στο αντίθετο φύλο και δε θα χάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Υδροχόε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισε τη!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ και αυτός. Εάν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει και είσαι ελεύθερος, οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μήπως έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι;

Έρωτας με την πρώτη ματιά; Τελικά υπάρχει;

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα