Τα 5 ζώδια που… ζορίζουν το μυαλό και υπεραναλύουν τα πάντα!

Αν η απάντηση δεν είναι μια, τότε πιθανότατα ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Σκέφτονται τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό και ξέρουν καλά τι σημαίνει «overthinking».

Δίδυμος

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι πως θα τρελάνεις μόνη σου τον εαυτό σου και άλλες που νιώθεις πως οι σκέψεις σου «τρέχουν» στο κεφάλι σου με… 500 χλμ την ώρα. Ταλαιπωρείσαι από την υπερβολική σκέψη διότι απλούστατα, επεξεργάζεσαι κάθε πιθανό σενάριο σε οποιαδήποτε απόφασή σου. Δεν δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μία, ωστόσο, ακόμη και όταν την πάρεις, «καις» το μυαλό σου σκεπτόμενη, αν ήταν η σωστότερη.

Καρκίνος

Τα πάντα στη ζωή σου βαίνουν αισίως. Ωστόσο, αδυνατείς να σταματήσεις να ανησυχείς ότι κάτι κακό θα συμβεί και δημιουργείς μία μίζερη πραγματικότητα για τον εαυτό σου, δίχως κανέναν απολύτως λόγο. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου πυροδοτούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και σε κάνουν να υπεραναλύεις τα πάντα. Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να καταπιέζεις τον εαυτό σου;

Παρθένος

Για τους τελειομανείς Παρθένους η υπερανάλυση αποτελεί ένα είδος καθημερινής συνήθειας. Θα αναλύσουν τα πάντα, προτού λάβουν οποιαδήποτε απόφαση και η αλήθεια είναι πως θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους όση περισσότερη πληροφόρηση γίνεται, αναφορικά με καθετί σημαντικό στη ζωή τους. Υπεραναλύοντας τα πάντα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, αλλά αυτό στερεί τον αυθορμητισμό και το μυστήριο από τη ζωή τους, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις ερωτικές τους σχέσεις.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς η υπερανάλυση είναι ένας τρόπος να οργανώσουν τις σκέψεις τους και να αντιμετωπίσουν την αναποφασιστικότητά τους. Όταν κάτι τους απασχολεί, δεν μπορούν να το βγάλουν από το μυαλό τους και το εν λόγω γεγονός επηρεάζει συχνά την παραγωγικότητά τους. Αφού, λοιπόν, πιέζονται για να πάρουν μια απόφαση, όταν το κάνουν, ταλαιπωρούν το μυαλό τους, σκεπτόμενοι, αν έπραξαν σωστά!

Αιγόκερως

Συνήθως δεν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τους γύρω σου, ακόμα και αν ένα θέμα σε απασχολεί έντονα. Το γεγονός αυτό όμως, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Και αυτό διότι δεν μπορείς να σταματήσεις να επεξεργάζεσαι ό,τι σε βασανίζει -σε σημείο που να επηρεάζεται η καθημερινότητά σου. Το πρόβλημα στην περίπτωσή σου είναι ότι παίρνεις με μεγάλη ευκολία τις αποφάσεις σου, αλλά τρέμεις στη σκέψη ότι μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο μετέπειτα. Μην ξεχνάς όμως, πως κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η ζωή.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Σχετικά άρθρα