Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30/03

Σαββατοκύριακο ξεκινά σήμερα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο! Φιλικότητα, όραμα και αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, λόγω της αυξημένης κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα, με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις θέσει! Δείξε τους την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά και ταυτόχρονα, εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι ο εαυτός σου και το απολαμβάνεις! Έχεις μπόλικη όρεξη για περιπέτεια και είσαι πανέτοιμος να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο! Είσαι αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις μία εξόρμηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, σε χαρακτηρίζει αποφασιστικότητα, εσωτερική δύναμη αλλά και ισχυρή διορατικότητα! Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αφού διαπιστώνεις με ποικίλους τρόπους, τις κρυφές προθέσεις των άλλων! Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις στις οποίες, θες εσύ να κινείς τα νήματα!

ΛΕΩΝ

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, δίνεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου! Είσαι ιδιαίτερα ζεστός, ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και πιο καλοπροαίρετα, από πριν! Η ημέρα είναι ιδανική, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις! Πέρασε μπόλικο ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και σίγουρα θα το χαρείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου! Λόγω της αξιοθαύμαστης οργανωτικής σου ικανότητα, αλλά και κάποιων συγκυριών, καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητα σου, γεγονός που θα ηρεμήσεις! Έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Γλιτώνεις επιτέλους καταστάσεις άγχους και κούρασης!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ετοιμάσου για χαμόγελα και για την απόλυτη καλοπέραση! Οι τυχερές για σένα συγκυρίες και γεγονότα που έρχονται τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η ζωή θέλει… καλοπέραση και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα παιχνιδιάρη, δημιουργικό και λαμπερό! Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο από την σκληρή πραγματικότητα και περάσεις όμορφα, με ανθρώπους που σε κακομαθαίνουν και ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις ξανά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, πιθανόν σήμερα, να αισθανθείς υπερευαίσθητος, κυκλοθυμικός και κάπως παραμελημένος από τους γύρω σου! Μην σε στεναχωρούν τόσο, κάποιες αρνητικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική ζωή, αλλά αντίθετα εκμεταλλεύσου αυτές τις στιγμές μοναξιάς! Αποτραβήξου και ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου ή με το σπίτι! Πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί τους και αν θες, εκμεταλλεύσου την εύνοια της σημερινής ημέρας, για να κάνεις αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα ξαναβρίσκεις επιτέλους τον εαυτό σου! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, οξυδέρκεια και όρεξη για κοινωνική ζωή, περιπέτεια και συναντήσεις! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι στα πάντα, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και σίγουρα πολύ δημοφιλή! Χωρίς καν να το αναμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες για σένα καταστάσεις! Προσέχεις και προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις επιλογές και τις αποφάσεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, σε καθιστά σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Όμως, ενδεχομένως το φεγγάρι, να σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε ορισμένες επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα, να πετύχεις στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τα πάντα στην ζωή σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Κάνεις το λάθος και επικεντρώνεσαι σε φόβους, άγχος και σκέψεις, που πιθανόν να βγουν τώρα στην επιφάνεια και να σε «ρίξουν» ψυχολογικά! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη περίοδο, με σύμμαχο την ισχυρή διαίσθηση σου!
Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί θα κλείσουν τα φώτα σήμερα το βράδυ για μία ώρα σε όλον τον πλανήτη;

Άστατος καιρός με πολλά μποφόρ και τοπικές καταιγίδες

Σχετικά άρθρα