Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο έκλεισε η Κέιτι Χολμς στη Μυτιλήνη!

H Κέιτι Χολμς με την 12χρονη κόρη της Suri βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Μυτιλήνη με σκοπό να επισκεφτούν τον κατακλυσμό προσφύγων στη Μόρια. Μάλιστα, η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τη συγκλονιστική της εμπειρία με τους πρόσφυγες, θέλοντας βεβαίως να στείλει διεθνώς ένα μήνυμα για το προσφυγικό.

https://www.instagram.com/p/BvUqqzFh28o/?utm_source=ig_web_copy_link

Μαζί της ήταν και η κόρη της, την οποία η Holmes φωτογράφισε να παίζει με τα προσφυγόπουλα.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου;

Πέρα, όμως, από τον ανθρωπιστικό σκοπό της επίσκεψής της, και την απλότητά της, η Katie Holmes δεν παύει να είναι μία σταρ που για την παραμονή της στη Μυτιλήνη …έκλεισε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο.

Τις λεπτομέρειες αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου – πύργου, Ευγενία Δρεκόλια, στον οποίο διέμεινε η ηθοποιός με την κόρη της. Όπως είπε, η ηθοποιός έκλεισε για τη διαμονή της και τα 12 δωμάτια του ξενοδοχείου, και η ίδια διάλεξε να διαμείνει στη σουίτα, ενώ η κόρη της έμενε σε ξεχωριστό δωμάτιο. Τη συνόδευαν στο ταξίδι, εκτός από την κόρη της, η νταντά, ο σωματοφύλακάς της, και μία από τις αδεφλές της.

Τι ζήτησε να δει πρώτα;

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να δει ήταν η κουζίνα του ξενοδοχείου, στην οποία έτρωγε το απογευματινό της δείπνο. Της άρεσε πολύ το παραδοσιακό φαγητό, ενώ ως χορτοφάγος δοκίμασε …μουσακά χωρίς κιμά!

Η κα Δρεκόλια αποκάλυψε, επίσης, ότι η 12χρονη κόρη της Suri, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Tom Cruise, είναι ένα πολύ γλυκό και ευγενικό κορίτσι, πάντα ζητούσε κάτι με «ευχαριστώ» και «παρακαλώ».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε για την παραμονή της Katie Holmes στη Μυτιλήνη:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Κέιτι Χολμς με την κόρη της Σούρι στη Μόρια

Γιατί είναι έξαλλος ο Τομ Κρουζ με τον γάμο της Κέιτι Χολμς;

 

Σχετικά άρθρα