Πόσο κακοντυμένη ήταν η σύζυγος του Γκουαϊδό δίπλα στη Μελάνια Τραμπ;

Στη μάχη του στιλ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την κατά πολύ μικρότερή της Φαμπάνια Ροζάλες, σύζυγο του Χουάν Γκουαϊδό, ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας. Ο Γκουαϊδό έχει βέβαια αναγνωριστεί από 50 χώρες ως προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας, οπότε τυπικά και η σύζυγός του είναι η εν αναμονή Πρώτη Κυρία της χώρας.

Οι δύο Κυρίες συναντήθηκαν την Παρασκευή στο εξοχικό των Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Τι φόρεσαν οι δυο Πρώτες Κυρίες;

Ως πρώην μοντέλο, η Μελάνια Τραμπ απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τις επιταγές της μόδας: ντύθηκε με ένα απλό ριγέ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Εν αντιθέσει, η 26χρονη Φαμπιάνα Ροζάλες μπορεί να είχε τη φρεσκάδα της νεότητας, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται επειγόντως στιλιστικές συμβουλές από την πιο έμπειρη Μελάνια. Επέλεξε για την εμφάνισή της μία λευκή μπλούζα με φραμπαλά στα μανίκια και τη συνόδεψε με εμπριμέ γιλέκο και παντελόνι.

Τι συζήτησαν;

Οι δύο γυναίκες συνομίλησαν για σημαντικά ζητήματα, όπως η κατάσταση των παιδιών που έχουν πληγεί από την τραγική κατάσταση στη Βενεζουέλα.

Η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ανησυχία της για τον λαό της Βενεζουέλας που υποφέρει από την κρίση στη χώρα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ στέκονται σταθερά στο πλευρό του Χουάν Γκουαϊδό, τον οποίο αναγνωρίζουν ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η σέξι Μελάνια Τραμπ ντυμένη στα άσπρα «έκλεψε» πάλι τις εντυπώσεις!

Μπριζίτ Μακρόν – Μελάνια Τραμπ: ποια κέρδισε στη… μάχη του στιλ;

Χουάν Γκουαϊδό: Ο 35χρονος που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βενεζουέλας – Η ταπεινή του καταγωγή, η περίοδος που έμεινε άστεγος και το κάλεσμα προς τον Τσίπρα

 

Σχετικά άρθρα