Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν σε κώμα για 2,5 μήνες»

Η γνωστή ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 67 ετών, από όγκο στον εγκέφαλο . Ο Θάνος Καληώρας, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, μίλησε για την Τζέσυ Παπουτσή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό. Περιέγραψε την επί 10 χρόνια φιλική σχέση με την Τζέσυ, η οποία κατέληξε σε έναν γάμο και ένα παιδί. Κυρίως, όμως, ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού.

«Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήμασταν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα κοντά της. Είναι ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό. (…) Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2 – 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα».

Η φίλη της Άννα Φόνσου είχε δηλώσει μετά τον θάνατό της:

«Ανακάλυψε την ασθένεια της όταν παίζαμε μαζί και μου έκανε και πλάκα. Πήγαινα στο καμαρίνι της και μου έλεγε “σαν κάποιος να μου τραβάει το κεφάλι”, κάθε μέρα το έλεγε και έτσι πήγε και το ανακάλυψε. Πήγε στο Λονδίνο, της είπαν δεν θα ξανασυμβεί. Κι όμως, συνέβη… Κάθε φορά μου έλεγε “λες να μου ξανασυμβεί;”. Η Τζέσυ δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους, επειδή ήμασταν κολλητές μου μιλούσε λίγο για να μην στεναχωριέται και ο άνδρας της ο Γιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζέσυ Παπουτσή: Η ηθοποιός με το τρανταχτό γέλιο – Οι δύο γάμοι, το δυστύχημα που την συντάραξε και η λατρεία για τον γιο της

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή – Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο»

Μηνιγγίωμα: Γιατί «χτυπάει» πιο συχνά τις γυναίκες; Πότε μπορεί να αποβεί μοιραίο;

 

Σχετικά άρθρα