Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 1/4

Καλημέρα, Καλό Μήνα και προσοχή στις… Πρωταπριλιάτικες φάρσες και τα ψέματα! Ιδίως από το απογευματάκι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα μας κάνει λίγο πιο… ευκολόπιστους!

Κριός

Σήμερα λάμπεις από οξυδέρκεια και ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές! Πολλές από τις καταστάσεις και τα γνώριμα μονοπάτια της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου κυρίως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του τώρα! Η καλοπέραση, είναι δεδομένη, ακόμα και μέσα από… πρωταπριλιάτικα αστεία!

Ταύρος

Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά, αλλά εσύ δεν λες ψέματα στον… εαυτό σου! Ξέρεις επιτέλους τι ακριβώς επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις πολύ εύκολα! Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! ‘Ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, προσγειωμένα, αλλά και ορισμένες στιγμές κάπως ψυχρά και απρόσιτα! Κι όμως! Αυτή σου η στάση και συμπεριφορά, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Επίσης, με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου!

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχεις την έντονη ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Ουσιαστικά, βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, άθελα σου! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη και μετακίνηση! Ναι, ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και δεν θα ’ναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχεις την έντονη ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Ουσιαστικά, βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, άθελα σου! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη και μετακίνηση! Ναι, ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και δεν θα ’ναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Λέων

Επιτέλους, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν με ποικίλους τρόπους να σε έχουν κοντά τους! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δυσκολίες, σταματούν εδώ, ενώ λύσεις έρχονται ξαφνικά!

Παρθένος

Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι πάντα τα δυνατά σου σημεία, αλλά ιδίως σήμερα θα καταφέρεις σίγουρα να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου! Επικοινωνείς ωφέλιμα και αποτελεσματικά και μάλιστα, οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αξιοσημείωτη, είναι και η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου και απαλλαγή από κακές συνήθειες ή τοξικές!

Ζυγός

Σήμερα, μην χάσεις ευκαιρία για καλοπέραση και τύχη, αφού τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, διασκεδαστικές στιγμές, κοινωνικότητα και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα των γύρων σου, πάνω σου! Γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρα και είναι σίγουρο το συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπο σου!

Σκορπιός

Σήμερα πες σίγουρα όχι στα… πρωταπριλιάτικα ψέματα! Τώρα τα συναισθήματα σου εντείνονται, όπως και τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και παράλληλα θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ανακαλύπτεις ψέματα και ξέρεις πια, ποιοι φοράνε «μάσκες» και ποιοι όχι! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης σε πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις!

Τοξότης

Σήμερα, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι επιτέλους πολύ πιο εύκολη υπόθεση! Η δράση σου σε καταστάσεις και περιστάσεις, είναι εξαιρετικά ταχεία, «ξύπνια» και αποτελεσματική. Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και να πετύχεις στόχους!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Συγκυρίες και γεγονότα θα φέρουν την επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται τώρα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε ένα προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθη! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, πετυχαίνεις να πείθεις με ευκολία τον συνομιλητή σου, γι’ αυτό σήμερα πες ναι σε σημαντικές συζητήσεις!

Υδροχόος

Μια Πρωταπριλιά, όπου η Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο! Έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, αρκεί να αποφύγεις ξεσπάσματα, έπαρση και απαιτητικότητα! Αρκετοί στόχοι, κάθε είδους, εκπληρώνονται τώρα!

Ιχθύς

Μπορεί οι άλλοι να έχουν κέφια για… Πρωταπριλιάτικα αστεία, εσύ όμως, δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης συναναστροφής με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δεν θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και απόψεις! Πολύ πιθανόν βέβαια, οι γύρω σου να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα να μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και «διάλογο» με τον εαυτό σου!
Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα