Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 1/4

Αισθηματικά, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις κάπου βρίσκουν… σημείο επαφής! Καθώς έρχεται το απόγευμα, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς και η διάθεση ξαφνικά αλλάζει. Ό,τι πριν από λίγα λεπτά έμοιαζε να είναι μια φιλική κουβεντούλα με χιούμορ, αρχίζει να σας βάζει σε υποψίες κι αναρωτιέστε μήπως οι άλλοι σας κοροϊδεύουν, μήπως γελούν σε βάρος σας. Ίσως να συμβαίνει έτσι, ίσως πάλι να είναι μόνο η ιδέα σας.

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σύντροφό, πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή εκμεταλλεύσου τη μέρα, για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του από μία κουραστική ημέρα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος, που θα σου φτιάξει το κέφι. Μην χάνεις καμία ευκαιρία, που θα σου φέρει μια νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον παροτρύνεις να σου μιλήσει για κάποια πράγματα, που ακόμη δεν σου έχει πει. Και αν ακόμη δεν υπάρχει σύντροφος στην ζωή σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές, αρκεί εσύ να αποφασίσεις να διαλέξεις μία από αυτές.

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

Ζυγός

Αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή, λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε άμεσα να τα απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις. Έτσι, όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησέ του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά, που σε προβλημάτιζαν.

Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι καιρός να την αποχωριστείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα, καινούργια γνωριμία.

Ιχθύς

Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο, μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς εκφράζουν τα ζώδια το πάθος τους;

Σχετικά άρθρα