Η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε μέσω Instagram ότι πάσχει από λεύκη.

Τι έγραψε στο Instagram;

«Εγώ και το σημαδεμένο μου χεράκι σε μια προσπάθεια να δείξω πως δεν με νοιάζει» σαββατιάτικο … πορτρέτο. Όμως η αλήθεια είναι πως με νοιάζει κ υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ ..Και το άλλο μου χέρι έχει σημάδια κ τα πόδια μου κ αρκετά σημεία του σώματος μου επειδή έχω λεύκη ,εκτεταμένη εδώ κ 30 χρόνια. Είναι αυτοάνοση πάθηση, μυστηριώδης και περίεργη.

Η  επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση κ την διάθεση για μια ζωή .η λεύκη δεν έχει άλλες επιπτώσεις πέρα από την εμφάνιση δέρματος που είναι λευκό κ δεν μαυρίζει. Κατά τα άλλα, το λευκό δέρμα της λεύκης είναι απολύτως υγιές αλλά τελείως λευκό και συνεπώς σημαδεμένο σαν να έχει κάποιος καεί ή χτυπήσει. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα το καλοκαίρι όταν κάποιος μαυρίσει κ για όσους έχουν σκούρο δέρμα καθώς η διαφορά του κανονικού δέρματος με το λευκό είναι πιο εμφανής κ τότε τα σημάδια δείχνουν πολύ πιο έντονα.

Ευτυχώς υπάρχει η @winnieharlow, το μοντέλο που έκανε γνωστή την λεύκη παγκοσμίως κ την έκανε να φαίνεται «όμορφη», για τους υπόλοιπους είναι μια κατάσταση που όσο cool και να είσαι προκαλεί ντροπή, αμηχανία κ φόβο επειδή η λεύκη συνήθως διαρκώς εξαπλώνεται αν κ έχει φάσεις που σε ξεχνάει κ την ξεχνάς. Υπάρχουν «φάρμακα» που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απόλυτα κ έτσι όλοι παραιτούμαστε κ την βγάζουμε με make up όταν θέλουμε να φανούμε αψεγάδιαστοι, η μόνη λύση είναι να ασπρίσει κανείς ολόκληρος ώστε να μην φαίνεται η διάφορα -γίνεται με χημικά οι γιατροί δεν το προτείνουν γιατί παραείναι δραστικό και σε αφήνει τελείως απροστάτευτο στον ήλιο .έτσι εκατομμύρια ασθενείς μένουμε με σημάδια διάσπαρτα που πρέπει διαρκώς να εξηγούμε. Νομίζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλήσεις για κάποια πράγματα για αυτό κ το σημερινό post -μην πολύρωτάτε λοιπόν αν δείτε κάποιον με χεράκι ή ποδαράκι με λευκά μεγάλα σημάδια -δεν έχετε λόγο να φοβάστε αν κάνετε μπάνιο στην ίδια θάλασσα».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

https://www.instagram.com/p/Bvn8gK-Hqe-/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λεύκη: Συμπτώματα και θεραπεία

Λεύκη στα γεννητικά όργανα: Είναι σημάδι καρκίνου; Υπάρχει θεραπεία;

 

 

Σχετικά άρθρα