Δολοφόνησαν τον ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του!

Το πρωί της Κυριακής ο Nipsey Hussle βρισκόταν έξω από το κατάστημα ρούχων που διατηρεί στο Λος Άντζελες. Μέσα σε λίγα λεπτά θα τελείωνε η ζωή του. Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων που διαφεύγει της σύλληψης, άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να πετύχει τον ράπερ και δύο ακόμα άτομα. Αυτοί οι δύο επέζησαν. Ο ράπερ όχι.

Ήταν μόλις το φινάλε του 2018 όταν ο Hussle κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ. Ένα άλμπουμ που του εξασφάλισε και υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy που έγιναν στα μέσα Φεβρουαρίου. Έχοντας ήδη μια επιχείρηση με ρούχα στο Λος Άντζελες, έκανε τώρα το μεγάλο του άνοιγμα στον χώρο της μουσικής. Ήταν μόλις 33 ετών.

Στο άκουσμα του θανάτου του αρκετοί καλλιτέχνες έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ και τη λύπη τους. Η Rihanna, ο Drake, ο Kendrick Lamar και ο Dj Khaled εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους, με τους δύο τελευταίους να έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Η 31η Μαρτίου όμως έμελλε να είναι η μέρα που θα βάλει τέλος στη ζωή του. Για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, ο Nipsey Hussle έγινε αποδέκτης σφαιρών μαζί με άλλα δύο άτομα και εξέπνευσε σχεδόν αμέσως. Την ανακοίνωση για το περιστατικό έκανε αρχικά ο δήμαρχος Έρικ Γκαρτσέτι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο ένας νεκρός ήταν ο Hussle. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια η δισκογραφική του δεν είχε ακόμα όλες τις πληροφορίες για να το ανακοινώσει.
Οι λόγοι για τους οποίους έγινε αυτό το έγκλημα είναι άγνωστοι. Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να βρει άκρη για το αν ο δολοφόνος ήταν πεζός, με μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι λίγες μέρες πριν ο Nipsey Hussle είχε γράψει στο Twitter «το να έχεις εχθρούς είναι ευλογία». Όσο για τους άλλους δύο που δέχτηκαν σφαίρα, παραμένουν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του ο Keith Flint;

 

Σχετικά άρθρα