Στο νοσοκομείο ο Μικ Τζάγκερ – Ακυρώνονται οι συναυλίες των Rolling Stones

Ο frontman των θρυλικών Rolling Stones Μικ Τζάγκερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά αυτήν την εβδομάδα, στον απόηχο της αναβολής της περιοδείας του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική για ιατρικούς λόγους, έγραψε ο αμερικανικός ιστότοπος Drudge Report, επικαλούμενος μη κατονομαζόμενες πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 75χρονος Τζάγκερ θα υποβληθεί συγκεκριμένα σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.\

Από την πλευρά του, ο ιστότοπος Page Six της New York Post, που επίσης επικαλείται ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η επέμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του τραγουδιστή.

Οι εκπρόσωποι του Τζάγκερ στις ΗΠΑ δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Reuters να σχολιάσουν σχετικά. Ένας εκπρόσωπος Τύπου του βρετανικού συγκροτήματος στο Λονδίνο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άρθρο του Drudge Report.

Το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δώσει στον Τζάγκερ τον χρόνο που χρειάζεται για να υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία, ανακοινώθηκε το Σάββατο, χωρίς να προσδιορίζεται σε ποια ακριβώς θεραπεία θα υποβληθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αναμένεται η πλήρη ανάρρωσή του.

Πότε αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή ο Τζάγκερ;

Ο 75χρονος αναμένεται πίσω στη σκηνή έως το καλοκαίρι, γράφει το Drudge Report. Η περιοδεία των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική είχε προγραμματιστεί από τις 20 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου.

Χθες Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μικ Τζάγκερ στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντας, στην παραλία με τη σύντροφό του, την χορεύτρια μπαλέτου Μέλανι Χάμρικ, τον γιο τους, και την κόρη του Τζόρτζια Μέι, ένα από τα επτά ενήλικα παιδιά του.

«Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα “δουλέψω” πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομ στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στα social media.

«Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», είπε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του διάσημου συγκροτήματος, όπως έγραψε το περιοδικό Rolling Stone. Ο Μικ Τζάγκερ αναμένεται να επιστρέψει πίσω στη σκηνή γύρω στο καλοκαίρι.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μικ Τζάγκερ: Ο μουσικός θρύλος που κατέκτησε 4.000 γυναίκες- Τα 8 του παιδιά, οι απόπειρες των πρώην του και τα δάκρυα που έχυσε για την Αντζελίνα Τζολί

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ μιμείται τον Μικ Τζάγκερ: Απλά απολαυστικός (βίντεο)!

Μικ Τζάγκερ: Γιατί διεκδικεί τον τίτλο του… εθνικού γκαντέμη στη χώρα του;

 

Σχετικά άρθρα