Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2/4

Ο Ερμής σήμερα έρχεται σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού κάνουν μία ευχή, μία ερωτική εξομολόγηση, χρησιμοποιούν την φαντασία τους και ανταλλάσουν τα μηνύματα αγάπης! Οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουν ψέματα και ουτοπίες !

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ενεργοποιεί τα κρυφά σου όνειρα, τα απωθημένα σου και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες και προσδοκίες σου! Ίσως τώρα, επανέλθουν κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες, ιδίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις, που θα φέρουν μπροστά σου την αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και να δεχτείς! Προστάτεψε λοιπόν τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα, ούτε την ίδια σου την διαίσθηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως έρθουν σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, αγαπητέ Ταύρε, ιδίως μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα ιδανικά σου! Ίσως τελευταία, να έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε κάποιους ανθρώπους και τώρα εκείνοι φέρονται αχάριστα! Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά με φίλους και γνωστούς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε προδώσει!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή και κυρίως λογική! Με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πρέπει να δώσεις πολλή προσοχή σε όλους τους σοβαρούς και σταθερούς τομείς της ζωής σου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να κάνεις λανθασμένες ενέργειες και παρασπονδίες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και μείνε στο περιθώριο, αν δεν θέλεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα κοινωνικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε τυχόν συζητήσεις και επαφές, που ενδεχομένως να κρύβουν μεγάλες παγίδες, τις οποίες όμως, για κάποιο λόγο, δεν μπορείς να αναγνωρίσεις με τη μία. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και συνεπής! Προσοχή χρειάζονται επίσης και οι συγγενικές σου σχέσεις ή με άτομα που βρίσκονται μακριά!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει έντονα η τάση για απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μην πιστεύεις αλόγιστα υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αφού ξέρεις καλά, πως οι λέξεις χωρίς πράξεις , δεν είναι για να τις εμπιστεύεσαι! Χρησιμοποίησε την ισχυρή σου διορατικότητα, για να ξεσκεπάσεις ανεντιμότητες και ψέματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε αφορά άμεσα και δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί ανασφάλεια, αβεβαιότητα και λάθος κρίση! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ψέματα και να έχεις άσχημες συνέπειες! Επιπλέον και εσύ, εμπιστεύεσαι λανθασμένα μεγάλα λόγια, απατηλές υποσχέσεις και υποθέσεις του νου και της φαντασίας σου, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυξάνονται σήμερα τα καθήκοντά σου, τα τρεξίματα, όπως και οι υποχρεώσεις σου με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες! Οφείλεις να επιστρατεύσεις άμεσα τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αποδίδεις ευθύνες σε άλλους, ενώ εσύ είσαι αυτός που έχεις κάνει λάθη ή παραλείψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μπορεί να ενισχύεται η δημιουργικότητά σου και η λάμψη σου, βοηθώντας σε να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την προσωπικότητα σου, ωστόσο θα φέρει απώλειες, αν φερθείς ανέμελα, ανέντιμα, εγωιστικά και επιπόλαια. Φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος και ολιγαρκής, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία ή φήμη και τις κολακείες, γιατί θα προσγειωθείς απότομα! Πέρασε καλά, αλλά με μέτρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα που πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα! Πιθανόν να υπάρξει τώρα σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή σε μία υπόθεση που αφορά το σπίτι και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις! Επίσης, προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, σε πιθανές βλάβες ή ζημιές στο σπίτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες σήμερα, ίσως νιώσεις πως βρίσκεσαι σε νοητική σύγχυση! Η λογική σου δεν μπορεί εύκολα να σε βοηθήσει σε αποφάσεις, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διαίσθηση και δημιουργικότητα! Είναι σίγουρο, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα, σοβαρές συζητήσεις και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι αλόγιστα τους πάντες και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να προσκολληθείς περισσότερο από ποτέ, στα υλικά αγαθά! Πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως όσον αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις προδομένος και αδικημένος! Φρόντισε να στηρίζεις τις αποφάσεις σου σε αντικειμενικά κριτήρια, για να μην απογοητευτείς!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να προσκολληθείς περισσότερο από ποτέ, στα υλικά αγαθά! Πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως όσον αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις προδομένος και αδικημένος! Φρόντισε να στηρίζεις τις αποφάσεις σου σε αντικειμενικά κριτήρια, για να μην απογοητευτείς!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 1/4

Σχετικά άρθρα